De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Assassin's Creed (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Kurzel | Cast: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, e.a.
De terdoodveroordeelde Callum Lynch krijgt een tweede kans. Dankzij een revolutionaire technologie kruipt hij in de huid van een voorvader, een sluipmoordenaar die leefde tijdens de vijftiende eeuw in Spanje. Op die manier doet hij kennis en vaardigheden op die hard nodig zijn om een mysterieuze vijand in het heden te verslaan.

#2 365 dni (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Bialowas en Tomasz Mandes | Cast: Anne-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski, e.a.
Wanneer Massimo Torricelli, een jonge Siciliaanse maffiabaas, de vakantievierende Laura Biel op het strand ziet, weet hij dat hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden. Hij besluit haar te laten ontvoeren en op te sluiten in zijn kasteel. De dominante maffioso geeft haar vervolgens één jaar de tijd om verliefd op hem te worden. Al snel boeit er een stomende relatie tussen de twee op.

#3 Da 5 Bloods (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Lee | Cast: Delroy Lindo, Clarke Peters, Chadwick Boseman, e.a.
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam om op zoek te gaan naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Daar nemen ze het op tegen mens en natuur en worden ze geconfronteerd met de blijvende ravage die de Vietnamoorlog heeft aangericht.



#4 The Last Days of American Crime (2020)
#5 Bridget Jones's Baby (2016)
#6 Penoza: The Final Chapter (2019)
#7 Trolls (2016)
#8 Wind River (2017)
#9 Midway (2019)
#10 The Last Airbender (2010)


NieuwsFilm

meest populair