3 superleuke films om vanavond te kijken

3 superleuke films om vanavond te kijken

Leuke films voor heel de familie!

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet. Deze titels zijn allemaal te kijken via de verschillende streamingdiensten.

Downton Abbey (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Engler | Cast: Michelle Dockery, Maggie Smith, Allen Leech, e.a. | Kijk nu op Amazon Prime Video
Een voor liefhebbers van de serie niet te missen vervolgfilm! Het is 1927. Koning George en koningin Mary maken een rondreis en kondigen aan te willen overnachten in Downton Abbey, het landgoed van de familie Crawley. Direct begint men vol overgave aan de voorbereidingen. Het koninklijke echtpaar blijkt echter ook een eigen entourage mee te nemen, en dat zorgt voor de nodige spanningen.

Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a. | Kijk nu op Netflix
Een hartverwarmende familiefilm vol humor! Beertje Paddington ontsnapt uit de Peruviaanse jungle en belandt na een lange reis in Londen, Engeland. Daar wordt hij gered en opgevangen door de vriendelijke familie Brown. Alles lijkt goed, totdat een dierenopzetter besluit Paddington aan haar collectie te willen toevoegen en de jacht op de pratende beer opent.

Huisvrouwen bestaan niet 2 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aniëlle Webster | Cast: Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, e.a. | Kijk nu op Videoland
Leuke romcom met een sterke, diverse cast! Flower power-moeder Loes raakt helemaal in de ban van zelfbenoemd life coach Bernd en probeert haar dochters Marjolein en Gijsje ook te overtuigen van zijn idealen. Ondertussen gaat het niet lekker met de relatie van Marjolien en lijkt Gijsje te bezwijken aan haar torenhoge ambities.

NieuwsFilm

meest populair