Algemeen

Sylvester Stallone (74): "Rambo 6 gaat er gewoon komen"!

De oude rot weet écht van geen ophouden.

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
Jaja, het is een beetje 'Sylvester Stallone'-dag met maar liefst 2 artikelen achter elkaar over de actiester. En dan gaan ze ook nog eens over zijn meest succesvolle franchises. In deze... Rambo.

Met een titel als Last Blood zou je denken dat dit echt het definitieve afscheid is van het eenmansleger uit Vietnam. Toch gooide het laatste shot (tijdens de aftiteling) de deur net niet helemaal op slot.

Kritisch en commercieel geen hoogvlieger, maar deze week verschijnt The Extended Edition op AppleTV en die is volgens velen (waaronder Stallone zelf) vele malen beter dan wat we vorig jaar in de bioscoop hebben gezien.

Rambo: More Unexpected Blood
We schreven er in september eerder over en mocht de nieuwe versie inderdaad een succes blijken, dan is Stallone ervan overtuigd dat hij voor nog een film terugkeert in de iconische rol. Een idee heeft hij al.

"De enige plaats waar Rambo een toevluchtsoord zou kunnen vinden na de recente gebeurtenissen, is in een Indiaas reservaat en hier heerst natuurlijk ook weer genoeg onrecht voor hem om te bestrijden".

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

De laatste was zo slecht. Alleen maar keihard geweld...... dat hart.......
Ik heb de extended niet gezien, maar veel beter zal het er niet door worden.

adofmirosch

Avatar

Laat maar komen, kan nog altijd van Stallone genieten. Een rocky 7 is ook van harte welkom.

Draven

Avatar

De laatste was wel leuk. Wat oude harde actie zoals in veel actiefilms met een oude garde met wat 'home alone'-aspecten. Ik denk wel dat het de afsluiting had moeten zijn. Ik wacht de nieuwe beelden maar weer af en op een streamingdienstje kijk ik hem sowieso dan.

Civilian Supreme

Avatar

Last Blood was echt een gigantisch gemiste kans om een mooie afsluiter te maken. (Qua titel sowieso)
Had veel meer in lijn moeten zijn met de 1e, veel meer een karakterfilm over het maar moeilijk kunnen aarden en de omgang met zijn vader na zoveel jaren.
Uiteraard wel met wat actie maar dan niet zo leeg en overdreven.
Echt jammer.

Decepticon

Avatar

Ik ben het met Civilian Supreme eens, ondanks dat ik Last Blood een gave actiefilm vind, vind ik het ook een gemiste kans voor een mooie afsluiter.
De film had inderdaad meer in lijn met de eerste film moeten zijn. Het voelde ook niet echt aan als een Rambo film.
Wat dat betreft was Rambo 4 een goede afsluiter imo.

Een extended edition van Last Blood hoef ik niet te zien, vooral bij een film als deze zijn dat meestal scènes die niks voor het verhaal doen en daarom de uiteindelijke theatrical cut niet halen.

Dat idee voor een zesde film klinkt wel weer wat beter, in lijn met de derde en vierde film.
Maar ik denk dat hij te oud wordt voor dit soort films.

don lukas

Avatar

Waarom niet een crossover met een andere onzin vervolg film? Bijvoorbeeld lethal weapon 5.
Of Hot Shots 3 met Charlie Sheen.

Of gewoon toch een cross over met Rocky.

Gigan72

Avatar

Rambo vs John Matrix ( Commando )

Decepticon

Avatar

@Gigan
Dat zou ik wel willen zien. Commando was het antwoord van Schwarzenegger op Rambo en is één van mijn favoriete films van Schwarzenegger.

Goku32

Avatar

Hahaha de titel heet Old men Rambo.

Goku32

Avatar

Deception doe dan

Cobra vs commando
Dat is een film waar voor ik wel naar de bioscoop zou gaan

marcjeb

Avatar

Die man is volgens mij bang voor de dood en wilt niet toegeven aan ze jaren.. Daarom maakt ie nog steeds volop films.. Ik klaag niet

chefry1983

Avatar

Rambo 5 was niet best maar wel vermakelijk. Een terugkeer naar een film als deel 1 zie ik graag verschijnen

jeff1983

Avatar

Prima! Laat maar komen! Het laatste deel was vermakelijk en ik vond dat Stallone nog best geloofwaardig was. Een nieuw deel in een Indianenreservaat klinkt best tof, hopelijk dan ook met een soort bos omgeving, waar hij als commando met camouflage een heleboel gasten omlegt..

neo123

Avatar

Ik vond de laatste helemaal niet zo slecht alleen was het niet echt een Rambo film. Het had een ieder ander personage kunnen wezen in feite.

Blablazer

Avatar

@Robbepost Ik wil het plot niet bekend maken maar zo nutteloos zijn reis naar Mexico. ????

Jamal M

Avatar

Stallone is altijd welkom, zijn films kosten vaak niet veel, dus laat maar komen. En de laatste Rambo was prima. Had uiteraard meer in gezeten, kwa familie en oude vrienden banden, misschien te gehaast gemaakt, misschien nu wel meer opties om in die richting te werken. ***

Ekemper

Avatar

Altijd goed. Heb al op de plek gestaan waar hij die knakker van de motor trok in deel 1. Deel 1 is en blijft de beste. Maar er kan er natuurlijk altijd weer een bij. Dus laat zes maar komen ????????

Annaboer

Avatar

Zolang we nog van hem kunnen genieten, wil ik dat blijven doen. Ik miss die films wel van de jaren 80/90 waar de acteur de film in zijn eentje draagt. Zoals JeanClaude, Mel Gibson, StevenSeagel, Patrick Swayze.. Gewoon die stoere vecht actie, verhaallijn boeit me niet eens. ????????

NieuwsFilm

meest populair