Sylvester Stallone (74): "Rambo 6 gaat er gewoon komen"!

Sylvester Stallone (74): "Rambo 6 gaat er gewoon komen"!

De oude rot weet écht van geen ophouden.

Jaja, het is een beetje 'Sylvester Stallone'-dag met maar liefst 2 artikelen achter elkaar over de actiester. En dan gaan ze ook nog eens over zijn meest succesvolle franchises. In deze... Rambo.

Met een titel als Last Blood zou je denken dat dit echt het definitieve afscheid is van het eenmansleger uit Vietnam. Toch gooide het laatste shot (tijdens de aftiteling) de deur net niet helemaal op slot.

Kritisch en commercieel geen hoogvlieger, maar deze week verschijnt The Extended Edition op AppleTV en die is volgens velen (waaronder Stallone zelf) vele malen beter dan wat we vorig jaar in de bioscoop hebben gezien.

Rambo: More Unexpected Blood
We schreven er in september eerder over en mocht de nieuwe versie inderdaad een succes blijken, dan is Stallone ervan overtuigd dat hij voor nog een film terugkeert in de iconische rol. Een idee heeft hij al.

"De enige plaats waar Rambo een toevluchtsoord zou kunnen vinden na de recente gebeurtenissen, is in een Indiaas reservaat en hier heerst natuurlijk ook weer genoeg onrecht voor hem om te bestrijden".

NieuwsFilm

meest populair