Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 13:20 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Charlie and the Chocolate Factory (2005)
Regie: Tim Burton | Cast: Freddie Highmore, Johnny Depp, David Kelly, e.a.
De in armoede opgegroeide Charlie heeft het geluk aan zijn zijde wanneer hij bij een reep chocolade een gouden toegangsticket tot de fabriek van de excentrieke snoepmaker Willy Wonka vindt. Samen met zijn opa, de andere jonge winnaars en hun ouders, wordt Charlie rondgeleid door de wonderlijke fabriek, waar hem aan het einde van de rit iets bijzonders staat te wachten.

#2 Desperados (2020)
Regie: LP | Cast: Nasim Pedrad, Anna Camp, Lamorne Morris, e.a.
Wes heeft in een dronken bui een ongepaste, pijnlijke e-mail verstuurd naar haar nieuwe vriend. Daar heeft ze eenmaal nuchter al snel spijt van. In alle wanhoop besluit Wes om samen met haar beste twee vriendinnen naar Mexico af te reizen om daar de e-mail te kunnen wissen. En dan komt Wes in Mexico ook nog eens haar ex-vriend tegen, die al snel verstikt raakt in haar plannen.

#3 365 dni (2020)
Regie: Barbara Bialowas en Tomasz Mandes | Cast: Anne-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski, e.a.
Wanneer Massimo Torricelli, een jonge Siciliaanse maffiabaas, de vakantievierende Laura Biel op het strand ziet, weet hij dat hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden. Hij besluit haar te laten ontvoeren en op te sluiten in zijn kasteel. De dominante maffioso geeft haar vervolgens één jaar de tijd om verliefd op hem te worden. Al snel boeit er een stomende relatie tussen de twee op.#4 San Andreas (2015)
#5 Escape from Pretoria (2020)
#6 The Meg (2018)
#7 The F**k-It List (2020)
#8 Into The Storm (2014)
#9 Feel the Beat (2020)
#10 The Holiday (2006)


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Charley and the Chocolate Factory is wel leuk om te kijken. Niet geweldig maar Johnny Depp is wel grappig als Willy Wonka. Gene Wilder is natuurlijk de beste Willy Wonka.

NieuwsFilm

meest populair