Algemeen

'Man Of Steel'-theme van Hans Zimmer keert terug in de Snyder-cut van 'Justice League'

Het gehele werk van Danny Elfman verdwijnt weer.

door Arjen Rooseboom om 11:56 in Algemeen
Zo'n beetje elke verandering van Zack Snyders aanstaande Justice League op HBO Max ten opzichte van Joss Whedons Justice League lijkt met gejuich te worden ontvangen. Hier komt de volgende:

Als gevolg van de grote reorganisatie moest ook oorspronkelijke componist JunkieXL plaatsmaken. Zijn soundtrack is altijd netjes op de planken blijven liggen en kan zo weer gebruikt worden voor het afronden van de Snyder-cut. En dat is dus precies wat er gaat gebeuren.

De score zal echter ook een specifiek thema uit een eerdere film bevatten. Niemand minder dan Hans Zimmer heeft speciaal zijn muziek uit Man Of Steel (2013) aangepast. Tijdens een Q&A bevestigde Snyder het vermoeden van een fan: "Natuurlijk! Is er nog een ander thema dan"?

Danny Elfman
Vervangend componist Danny Elfman besloot om Henry Cavills Superman te ondersteunen met de onvergetelijke 80's klanken van John Williams.

Maar dit maakte de verwarring alleen maar groter, want was Cavill nu ineens dezelfde Superman als Christopher Reeve, terwijl die juist zijn eigen introductie had gekregen in een meer serieuzere reboot?

Het terugbrengen van de sombere, bombastische noten van Zimmer zal dus ongetwijfeld ook vast weer met gejuich worden ontvangen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Lag al in de lijn der verwachting maar dit alleen al is een gigantisch pluspunt.
Topsoundtrack!

NieuwsFilm

meest populair