Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 19:59 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Old Guard (2020)
Regie: | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor , Marwan Kenzari, e.a.
De onsterfelijke soldate Andy beschermt samen met haar collega's de mensheid al eeuwen tegen kwaadwillenden. Andy's team opereert in het diepste geheim, dus wanneer de huurlingen plotseling worden ontmaskerd, moeten ze vechten om hun identiteit geheim te houden. Ondertussen ontdekt het team ook nog eens een onverwacht nieuw lid.

Children of Men (2006)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, e.a.
In een duistere, mistroostige toekomst waarin mensen zich niet meer kunnen voortplanten, wordt één vrouw toch zwanger. Theo, een bureaucraat met wroeging, vecht om haar te beschermen. Hij moet haar naar The Human Project brengen, een mysterieuze groepering van knappe koppen die zich ergens in de Amazone zouden hebben verzameld om te bedenken hoe de wereld weer leefbaar te maken is.

Spartacus (1960)
Regie: Stanley Kubrick | Cast: Kirk Douglas, Peter Ustinov, Peter Brocco, e.a.
De als slaaf geboren Spartacus wordt opgeleid tot gladiator. Later besluit hij zich op te werpen als slavenleider en een opstand te organiseren, waarmee hij het machtige Rome in gevaar brengt. Hij werft tienduizenden soldaten en zijn leger lijkt onverslaanbaar. Bij zijn strijd wordt hij gesteund door een vrouw die hem liefde en vertrouwen geeft.

The Equalizer (2014)
Regie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, e.a.
Robert McCall, een voormalig commando, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een teruggetrokken bestaan in Boston te kunnen leiden. Dat rustige bestaan komt echter tot een einde wanneer hij ontdekt dat de straten vervuild zijn met Russische criminelen, die een jong meisje hebben ontvoerd en uitbuiten in de prostitutie. Hij besluit alles op alles te zetten om haar te redden.

Escape From Alcatraz (1979)
Regie: Don Siegel | Cast: Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom, e.a.
Niemand zou kunnen ontsnappen van het notoire gevangeniseiland Alcatraz. Daarvan was Frank Morris bepaald niet overtuigd, want in 1962 ondernam hij samen met enkele andere gevangenen - de Anglin Brothers - een gedurfde poging om te ontsnappen. En met succes.


En verder onder meer...

Actie
Total Recall (2012)
Hellboy II: The Golden Army (2008)

Dansfilm
Step Up All In (2014)

Familiefilm
Superjuffie (2018)

Komedie
All Stars (1997)

Sciencefiction
Only (2019)

Thriller
Red Dragon (2002)

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Escape is echt een geweldige film vind ik van clint Eastwood

Gigan72

Avatar

Spartacus  is er 1 die je gezien moet hebben.

RoberPaulsen

Avatar

Children of Men is ook een geweldige naargeestige film.

The Old Guard klinkt niet heel interessant, het verhaal hebben we volgens mij al vaker gezien alleen met een kleine twist. Voor zover ik uit deze beschrijving kan beoordelen dan.
De overige 4 zijn topfilms.

Only ken ik helemaal niet, is dat wat?

Draven

Avatar

Red Dragon blijf ik nog steeds goed vinden. Iets beter dan het origineel Manhunter. Escape From Alcatraz is ook nog leuk. Clint is vaak erg goed. Er zitten een paar leuke tussen maar weinig nieuwe films die de aandacht trekken.

xarkov

Avatar

Gisteren The Old Guard gekeken. Prima film. Beter dan ik verwacht had.

noah81

Avatar

^ ik vanmorgen de film gekeken.
Vond het ook een prima film. Het einde is open dus hoop dat er een vervolg komt.

NieuwsFilm

meest populair