De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Old Guard (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor , Marwan Kenzari, e.a.
De onsterfelijke soldate Andy beschermt samen met haar collega's de mensheid al eeuwen tegen kwaadwillenden. Andy's team opereert in het diepste geheim, dus wanneer de huurlingen plotseling worden ontmaskerd, moeten ze vechten om hun identiteit geheim te houden. Ondertussen ontdekt het team ook nog eens een onverwacht nieuw lid.

Children of Men (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, e.a.
In een duistere, mistroostige toekomst waarin mensen zich niet meer kunnen voortplanten, wordt één vrouw toch zwanger. Theo, een bureaucraat met wroeging, vecht om haar te beschermen. Hij moet haar naar The Human Project brengen, een mysterieuze groepering van knappe koppen die zich ergens in de Amazone zouden hebben verzameld om te bedenken hoe de wereld weer leefbaar te maken is.

Spartacus (1960)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Kirk Douglas, Peter Ustinov, Peter Brocco, e.a.
De als slaaf geboren Spartacus wordt opgeleid tot gladiator. Later besluit hij zich op te werpen als slavenleider en een opstand te organiseren, waarmee hij het machtige Rome in gevaar brengt. Hij werft tienduizenden soldaten en zijn leger lijkt onverslaanbaar. Bij zijn strijd wordt hij gesteund door een vrouw die hem liefde en vertrouwen geeft.

The Equalizer (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, e.a.
Robert McCall, een voormalig commando, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een teruggetrokken bestaan in Boston te kunnen leiden. Dat rustige bestaan komt echter tot een einde wanneer hij ontdekt dat de straten vervuild zijn met Russische criminelen, die een jong meisje hebben ontvoerd en uitbuiten in de prostitutie. Hij besluit alles op alles te zetten om haar te redden.

Escape From Alcatraz (1979)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Siegel | Cast: Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom, e.a.
Niemand zou kunnen ontsnappen van het notoire gevangeniseiland Alcatraz. Daarvan was Frank Morris bepaald niet overtuigd, want in 1962 ondernam hij samen met enkele andere gevangenen - de Anglin Brothers - een gedurfde poging om te ontsnappen. En met succes.


En verder onder meer...

Actie
Total Recall (2012)
Hellboy II: The Golden Army (2008)

Dansfilm
Step Up All In (2014)

Familiefilm
Superjuffie (2018)

Komedie
All Stars (1997)

Sciencefiction
Only (2019)

Thriller
Red Dragon (2002)

NieuwsFilm

meest populair