Algemeen

Joss Whedon (Avengers) en Christopher McQuarrie (Mission: Impossible) schreven alternatief script 'X-Men'

Ook andere bekende scenaristen schreven mee

door Niels van Arkel om 10:04 in Algemeen
In september bestaat de baanbrekende Marvel-film X-Men 20 jaar. Daarom komen er steeds meer details over de film naar buiten. Nu blijkt bijvoorbeeld dat Bryan Singer en David Hayter niet het enige X-Men script schreven.

Observer meldde deze week dat scenaristen als Joss Whedon (nu bekend van The Avengers) en Christopher McQuarrie (die Mission: Impossible Fallout tot een succes maakte) een alternatief script schreven voor de superheldenfilm.

Men in Black?
Ook een aantal succesvolle schrijvers uit de jaren '90 werd gevraagd een script te schrijven. Zo kregen Andrew Kevin Walker (Se7en) en Ed Solomon (Men in Black) die opdracht, die ze volgens Observer met beide handen hebben aangepakt.

Ook Tom DeSanto (Transformers) heeft een script geschreven. Hij maakte blijkbaar indruk, want hij bleef bij de productie betrokken als uitvoerend producent. De eer ging uiteindelijk naar het script van David Hayter.Er is niet bekend of deze scripts nog ergens op een plank liggen. Welk script zou jij nog eens wat meer over willen horen? Laat het weten!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Laat Whedon maar zitten.

Decepticon

Avatar

Laat Whedon idd maar zitten, dan krijg je weer dezelfde final battle met slap canon fodder als in eerste 2 Avengers films en eigenlijk ook Justice League met de parademons.

Van McQuarrie of Andrew Kevin Walker lijkt me heel interessant.

Sunspot

Avatar

Zou Whedon wel bezig zien met een Buffy The Vampire film, met Sarah Michelle Gellar en die gast die Angel speelde sowieso

NieuwsFilm

meest populair