Joss Whedon (Avengers) en Christopher McQuarrie (Mission: Impossible) schreven alternatief script 'X-Men'

Joss Whedon (Avengers) en Christopher McQuarrie (Mission: Impossible) schreven alternatief script 'X-Men'

Ook andere bekende scenaristen schreven mee

In september bestaat de baanbrekende Marvel-film X-Men 20 jaar. Daarom komen er steeds meer details over de film naar buiten. Nu blijkt bijvoorbeeld dat Bryan Singer en David Hayter niet het enige X-Men script schreven.

Observer meldde deze week dat scenaristen als Joss Whedon (nu bekend van The Avengers) en Christopher McQuarrie (die Mission: Impossible Fallout tot een succes maakte) een alternatief script schreven voor de superheldenfilm.

Men in Black?
Ook een aantal succesvolle schrijvers uit de jaren '90 werd gevraagd een script te schrijven. Zo kregen Andrew Kevin Walker (Se7en) en Ed Solomon (Men in Black) die opdracht, die ze volgens Observer met beide handen hebben aangepakt.

Ook Tom DeSanto (Transformers) heeft een script geschreven. Hij maakte blijkbaar indruk, want hij bleef bij de productie betrokken als uitvoerend producent. De eer ging uiteindelijk naar het script van David Hayter.



Er is niet bekend of deze scripts nog ergens op een plank liggen. Welk script zou jij nog eens wat meer over willen horen? Laat het weten!

NieuwsFilm

meest populair