Plotdetails onthuld over de vervolgtrilogie op 'Terminator Genisys' die er nooit kwam

Plotdetails onthuld over de vervolgtrilogie op 'Terminator Genisys' die er nooit kwam

We zouden veel meer te weten komen over de oorsprong van Skynet.

De afgelopen decennia is de Terminator-franchise continu op jacht geweest naar het niveau van de eerste twee delen met als bedoeling een trilogie te lanceren. Maar wat men ook probeerde, zowel Salvation als Genisys als Dark Fate kreeg de bal niet aan het rollen.

Schrijver Patrick Lussier, die samen met Laeta Kalogridis het scenario verzorgde voor Genisys, sprak onlangs op de Production Meeting-podcast om te vertellen (voor wie het nog interessant vindt) waar Genisys qua verhaal heen was gegaan als deze wél succesvol was geweest:

"We hadden twee kladversies voor de vervolgen. Alle vragen zouden beantwoord worden, het terugbrengen naar de basis en afsluiten. We introduceerden verse karakters en gingen meer in op de nieuwe toekomst, waar Skynet vandaan komt en hoe de tijdlus werkt. Neem bijvoorbeeld het personage van Matt Smith, daar kwam veel meer de focus op te liggen. Maar misschien komt het ooit nog uit als strip".

Ook Jason Clarke, die John Connor speelde, gaf eerder al hints dat de sequel zich meer zou verdiepen in de transformatie van Connor tot Terminator: "Wat ik me herinner, was dat de tweede over mijn reis zou gaan nadat ik door Skynet was meegenomen. De afdaling naar half machine, half man. Daar zou de tweede beginnen en dat is ongeveer alles wat ik wist".

NieuwsFilm

meest populair