Alle aankomende films met Tom Holland

Alle aankomende films met Tom Holland

Deze films met Tom Holland verschijnen komende jaren.

De afgelopen jaren maakte de jonge Britse acteur Tom Holland heel wat grote films en wereldfaam verkreeg hij met zijn rol als Spider-Man in de films in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder de vijf films waarin Holland komende jaren te zien is.

Bekijk de afbeelding
1. The Devil All The Time - 16 september
Over een kleine twee maanden verschijnt deze film op Netflix. In de psychologische thriller van Antonio Campos zien we een verhaal tussen de Tweede Wereldoorlog en de Vietnamoorlog. Holland speelt de ongelukkige Arvin Russel uit Ohio. Ook met Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Robert Pattinson en Mia Wasikowska.

2. Chaos Walking - 2021
Deze scifi-avonturenfilm van Doug Liman en ook met Daisy Ridley is al een paar jaar in de maak en kreeg in 2019 nog forse reshoots geleid door regisseur Fede Álvarez. De film laat een dystopische wereld zien waar geen vrouwen zijn en alle levende wezens elkaars gedachten kunnen horen in een stroom van beelden, woorden en geluiden genaamd 'Noise'. Vermoedelijk ergens in 2021 in de bioscoop.

3. Uncharted - 16 juli 2021
Op dit moment wordt deze gameverfilming van Venom-regisseur Ruben Fleischer opgenomen en naar verwachting verschijnt deze in juli 2021 in de bioscoopzalen. Andere rollen zijn voor Mark Wahlberg en Antonio Banderas. De film is een prequel op de games en laat zien hoe Nathan Drake en Victor Sullivan elkaar ontmoeten.

4. Cherry - 2021
Dit misdaaddrama namen Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo op, ook met namen als Ciara Bravo, Bill Skarsgård en Jack Reynor. Een legerdokter met PTSS raakt verslaafd aan drugs en begint banken te beroven om zijn verslaving te betalen. De film verschijnt mogelijk op Netflix.

5. Spider-Man 3 - 17 december 2021
Deze derde Spider-Man solofilm in het MCU moet in december 2021 verschijnen en de opnames gaan naar verwachting gelijk na die van Uncharted van start. Veel is er nog niet over het verhaal bekend. De kans is wel heel groot dat de film gaat inhaken op de Marvel-films van Sony, zoals Venom en Morbius.

NieuwsFilm

meest populair