Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 12:57 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 American Sniper (2014)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Sienna Miller, Keir O'Donnell, e.a.
Chris Kyle gaat als Navy Seal naar Irak met slechts één missie: zijn broeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens en groeit hij al snel uit tot de dodelijkste scherpschutter van het Amerikaanse leger. Ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Eenmaal terug, komt Kyle er al snel achter dat hij de oorlog niet kan achterlaten.

#2 Bumblebee (2018)
Regie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a.
Bumblebee houdt zich als gele kever schuil voor de Decepticons in een autokerkhof in een kleine Californische badplaats. De avontuurlijke tiener Charlie vindt hem daar en neemt hem mee naar huis om hem op te knappen. Hoewel Charlie in eerste instantie schrikt wanneer ze ontdekt dat de auto eigenlijk een robot is, raken de twee al snel bevriend en nemen ze het samen op tegen de vijand.

#3 The Kissing Booth 2 (2020)
Regie: Vince Marcello | Cast: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, e.a.
Elle zit in haar laatste jaar van de middelbare school en moet nadenken over haar toekomst. Haar lange afstandsrelatie met Noah, die al aan Harvard studeert, wordt flink op de proef gesteld wanneer Marco, een nieuwe, aantrekkelijke klasgenoot, zich aandient. Daardoor komt Elle ineens voor een aantal lastige keuzes staan.#4 The LEGO Movie (2014)
#5 Jupiter Ascending (2015)
#6 Interstellar (2014)
#7 Seriously Single (2020)
#8 Animal Crackers (2017)
#9 Double World (2019)
#10 365 dni (2020)


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair