Joey King gaat kontschoppen met Brad Pitt aan boord van de 'Bullet Train'

Ze heeft al een lekker rijtje blockbusters op haar naam staan...

De relatief jonge Joey King scoort momenteel op Netflix met The Kissing Booth-reeks, maar ook aan spektakelfilms geen gebrek. Wat te denken van World Invasion: Battle LA, White House Down, The Conjuring (oké geen spektakel, maar wel goed!) en Independence Day: Resurgence. Komt daar binnenkort een nieuwe bij?

Volgens DEADLINE is de 21-jarige actrice in beeld om Brad Pitt te vergezellen met een onbekende rol (een personage genaamd 'Prince' is het gerucht) in het door David Leitch geregisseerde Bullet Train.

Naast de regie houdt Leitch tevens toezicht op het script. Plotdetails worden geheim gehouden, maar zijn gebaseerd op de Japanse roman Maria Beetle van Isaka Kotaro. Hieronder nog één keer de synopsis:

Een flitsende kruising tussen Speed en Non-Stop
De actiethriller volgt vijf huurmoordenaars in een sneltrein van Tokio naar Morioka met slechts een paar tussenstops. Maar dan ontdekken ze vreemd genoeg dat hun onderlinge missies niet los van elkaar staan...

Aangezien de film veelal ​ingesloten opnames heeft en dus makkelijk kan voldoen aan alle Covid-19 beperkingen, verwacht men snel met de productie te beginnen en Bullet Train volgend jaar uit te brengen.

NieuwsFilm

meest populair