Helaas: Toch geen nieuwe trailers van 'Wonder Woman 84' en 'Dune' voor 'Inception'

Helaas: Toch geen nieuwe trailers van 'Wonder Woman 84' en 'Dune' voor 'Inception'

Die beelden volgen pas bij de Amerikaanse release.

Fans die gehoopt hadden op nieuwe voorproefjes van Wonder Woman 84 en Dune voorafgaand aan de internationale rerelease van Christopher Nolans Inception (2010), komen mogelijk van een koude kermis thuis wanneer zij vanaf komende week de bioscoop bezoeken. Het lijkt er namelijk op dat we daar iets langer op moeten wachten.

Europese bioscoopbezoekers krijgen hoogstwaarschijnlijk géén trailers voor Wonder Woman 84 en Dune te zien als zij vanaf 12 augustus de jubileumuitgave van Inception gaan bekijken.

Volgens het doorgaans betrouwbare Trailer Track luidt de officiële verklaring dat de trailers tegen die tijd nog niet af zijn, maar de site denkt zelf dat Warner Bros. wil voorkomen dat er bootlegversies van de trailers online verschijnen voordat deze in Amerika worden gelanceerd.

Trailer Track vermoedt dat de studio ervoor kiest om de twee trailers pas bij de Amerikaanse première van de rerelease van Inception te lanceren. Deze staat gepland voor 21 augustus (mochten de ontwikkelingen rondom de coronapandemie het toelaten).

Wel worden internationale gasten getrakteerd op een exclusieve beelden van Nolans nieuwste prent Tenet en een featurette over Inception. Ook leidt de regisseur zijn topfilm zelf in.

NieuwsFilm

meest populair