Featured

3 topfilms van Marvel om vanavond lekker op te zetten

Voor wie geen genoeg kan krijgen van superheldenfilms.

door Jeffrey Kouters om 14:57 in Featured
Het Marvel Cinematic Universe telt tot nu toe 23 films en fans kunnen maar geen genoeg krijgen van de avonturen van superhelden als Iron Man, Spider-Man en Black Widow. Heb jij nog geen plannen voor vanavond? Wellicht is het leuk om een van deze drie topfilms van Marvel (nog eens) te bekijken!

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Kurt Russell, e.a.
Peter Quill knapt samen zijn kleurrijke collega's allerlei klussen op. Zijn leven komt echter op z'n kop te staan wanneer Quill wordt herenigd met zijn lang verloren vader Ego, een van de krachtigste wezens in het universum. Maar het is de vraag of deze levende planeet daadwerkelijk het gedroomde vaderfiguur is waar Quill al die jaren op heeft gewacht.

Iron Man (2008)
Regie: Jon Favreau | Cast: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, e.a.
De narcistische miljardair Tony Stark staat aan het hoofd van een enorm wapenimperium. Na een demonstratie wordt hij gekidnapt en in een Afghaanse grot gevangen gehouden. Daar weet hij uit te ontsnappen door een onverwoestbaar harnas te bouwen. Door het pak vervolgens te verfijnen, groeit hij uit tot de bekende held Iron Man.

Avengers: Infinity War (2018)
Regie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Josh Brolin, e.a.
De Avengers worden geconfronteerd met hun sterkste vijand ooit: de paarse titaan Thanos, die vastberaden is om met de zes Infinity Stones de helft van al het leven uit te roeien. Aan de Avengers om hem en zijn even wrede kinderen te stoppen voordat het te laat is.

Al deze films zijn te vinden op Disney Plus!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Annaboer

Avatar

Alles al op disney, op een rij!

Master Of Films

Avatar

Slechte keuze. Het had Captain Marvel, Black Panther en Thor: The Dark World moeten zijn. Dan weet je als filmliefhebber dat je goed zit bij D+, waarmee je meteen met de tijd meegaat ipv ouderwets Blu-ray's/UHD zit te verzamelen.

Poulusma

Avatar

@Master Of Films

Wat is er mis met Blu-rays verzamelen?

@ FilmTotaal, ik weet niet hoelang jullie avond duurt ???? maar deze films red je qua tijd normaal gesproken niet op een avond hoor ????

Robbepost

Avatar

Cynisme wordt niet altijd herkend Smiley face

NieuwsFilm

meest populair