Uitstel voor 'Dune' dreigt volgens Warner Bros.

Uitstel voor 'Dune' dreigt volgens Warner Bros.

COVID-19 houdt grip op Hollywood.

Menigeen zal blij zijn om eind augustus weer voor een onvervalste blockbuster naar de bioscoop te kunnen gaan. De 27e gaat namelijk Tenet van Warner Bros. in première in de Nederlandse bioscopen. Toch lijkt dit slechts een eenmalige situatie.

Veel films in september en oktober zijn al verplaatst naar 2021 of voor onbepaalde tijd uitgesteld. Warner Bros. denkt dat hun andere grote films die nog in 2020 verschijnen niet zeker zijn van hun verschijningsdatum. "Ik weet niet zeker waar het met die films naartoe gaat," zei WarnerMedia CFO John Stephens tegenover The Hollywood Reporter. "Sommige titels kunnen verder vertraagd worden."

Wonder Woman 1984 en Dune
Voor dit jaar heeft Warner Bros. naast Tenet nog twee grote blockbusters gepland staan met Wonder Woman 1984 in oktober en Dune in december. In januari staan Mortal Kombat en The Little Things met Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto op het programma.

Overigens verschijnt nog deze maand de "ongelofelijke trailer" voor Denis Villeneuve's ⊃∪∩⪽ die op 17 december in de Nederlandse bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair