Brie Larson liep rollen in alle 'Star Wars'-films mis

Brie Larson liep rollen in alle 'Star Wars'-films mis

De actrice is best wel een Star Wars-fan.

Actrice Brie Larson zagen we in Captain Marvel afrekenen met een opvallend buitenaards ras, maar waarschijnlijk had ze met veel meer uiteenlopende rassen te maken gehad. Het blijkt namelijk dat ze voor alle Star Wars-films van Walt Disney auditie heeft gedaan.

Eerder werd bekend dat ze naast de hoofdrol in Rogue One: A Star Wars Story greep en nu wordt duidelijk dat ze ook auditie deed voor rollen in de Skywalker Saga-vervolgfilms en Solo: A Star Wars Story. Deze kreeg ze niet, laat ze weten in een van haar vlogs.


"Ik heb Gossip Girl niet gekregen, en ik ben echt heel blij. Ik deed auditie voor Hunger Games en ik begreep het niet. Ik deed auditie voor Tomorrowland en ik begreep het niet. Ik deed auditie voor alle nieuwe Star Wars films en ik begreep het niet. Ik weet niet eens waarom ik zeg dat ik het niet begreep. Jullie snappen me wel."

Larson heeft dus ook naast de hoofdrol gegrepen in de grote Disney-flop Tomorrowland uit 2015 en eerder werd duidelijk dat ze ook niet werd gecast voor rollen in Hunger Games-filmreeks en een Terminator-film, vermoedelijk Terminator: Genysis. In welke rol had jij haar graag gezien?

NieuwsFilm

meest populair