Lichte tegenvaller 'Tenet' krijgt laatste trailer

Lichte tegenvaller 'Tenet' krijgt laatste trailer

Ontvangst Tenet toch wat mager?

Ondertussen stromen de recensies van Tenet online en 'slecht' wordt de film uiteraard niemand genoemd. Toch blijkt de ontvangst onder de critici wat minder dan bij de meeste eerdere films van fanfavoriet Christopher Nolan.

Gisteren werd al duidelijk dat de score van Tenet op Rotten Tomaties iets lager was dan enkele van zijn eerdere films. Op dit moment staat de Tomatometer op 79 procent na 42 recensies en dat is lager dan films als Inception (87%) en Insomnia (92%) en hoger dan The Prestige (76%) en Interstellar (72%). De Batman-films noteerden allemaal (flink) hoger.

Compleet nieuwe trailer
Aankomende week wordt Tenet met rollen voor John David Washington, Robert Pattinson en Clémence Poésy verspreid in landen waar dit wordt toegelaten. In Nederland debuteert de mysterieuze scifi-actiethriller aankomende woensdag. Check hieronder een compleet nieuwe trailer!


In Tenet heeft een medewerker (Washington) van de organisatie die bekend staat als Tenet de taak om Wereldoorlog III te voorkomen. En dit doet hij via tijdverdraaiende concepten als 'inversion' en 'immersion'. Heb jij je bioscoopstoel voor aankomende week al zeker gesteld?

NieuwsFilm

meest populair