'The Batman'-foto's van Batman, Penguin, Catwoman, Riddler en meer!

'The Batman'-foto's van Batman, Penguin, Catwoman, Riddler en meer!

Bekijk hier duidelijke beelden van alle personages.

De eerste trailer van The Batman was behoorlijk onthullend. Zo blijkt dat Gotham van Matt Reeves bijna geen zonlicht heeft, en ziet Bruce Wayne van Robert Pattinson eruit als een echte emo. Maar we hebben meer eerste blikken, want de schurken van de film zijn ook al onthuld!

In deze Batman-film zien we hoe Bruce Wayne een manier zoekt om bij te dragen aan een betere stad. Hij wil Gotham vooruit helpen, en besluit zich daarvoor uiteindelijk als de Batman te vermommen om misdadigers te bestrijden. Daarvan gaan we er een boel zien: Catwoman, The Penguin en Riddler.

Eerste beelden
Vandaag zetten we de eerste blikken op de verschillende personages voor je op een rij.

THE BATMAN (Robert Pattinson): laten we maar met Batman zelf beginnen, die is heel duister zoals je hieronder duidelijk kan zien.

Bekijk de afbeelding
BRUCE WAYNE (Robert Pattinson): een echte emo, zo noemen fans Bruce Wayne in deze film en dat klopt wat ons betreft wel.

Bekijk de afbeelding
THE PENGUIN (Colin Farrell): ziet er precies zo uit als in de comics met zijn haakneus en de duistere blik in zijn ogen.

Bekijk de afbeelding
CATWOMAN (Zoe Kravitz): ziet eruit als een personage dat nog zoekende is naar een stijl en een echte manier om een schurk te worden.

Bekijk de afbeelding
THE RIDDLER (Paul Dano): ziet er ook behoorlijk duister uit. Helaas weten we niets over zijn rol in de film.

Bekijk de afbeelding
JAMES GORDON (Jeffrey Wright): is de laatste op wie we de eerste blik kregen en ziet er nogal bedachtzaam uit.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair