Eerste reactie Marvel-film 'The New Mutants'

De Marvel-film verschijnt volgende in de bioscoop.

In april 2018 moest deze Marvel-film van 20th Century Fox Studios al in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Door allerlei oorzaken verschijnt The New Mutants van regisseur Josh Boone pas komende weken in de wereldwijde zalen die geopend zijn. Nu is er een eerste reactie online verschenen.

Via Geekosity - de nieuwe site van scooper Mikey Sutton - is nu een eerste indruk gedeeld van de film die een definitieve punt zet achter het bekende X-Men filmuniversum. Lange tijd werd gedacht dat de film niet veel zou voorstellen, maar dit blijkt toch anders te zijn.

Trippy horrorfilm
De film wordt omgeschreven als een "claustrofobisch, ijzig tienerdrama met echo's van de meer trippy horrorfilms uit de jaren 80, zoals A Nightmare on Elm Street, The Shining en Deadly Friend."

De voornaamste fout van de film lijkt te zijn dat deze zich te veel inhoudt en niet echt de grenzen van de horror verlegt wanneer dat zou moeten. En dat is uiteraard niet raar aangezien The New Mutants niet R-rated is.

Beter dan Dark Phoenix
Wel zou de film beter zijn dan de voorgangers X-Men: Apocalypse X-Men: Dark Phoenix, iets dat volgens velen niet heel moeilijk zou moeten zijn. Vooral actrice Anya Taylor-Joy als het personage Magik zou opvallen.

Verder maakt de film niet deel uit van het Marvel Cinematic Universe en lijkt daarmee een doorsnee snelle horrorblockbuster met een Marvel-superheldensausje.





NieuwsFilm

meest populair