Deze Iron Man-schurk krijgt grote rol in 'Shang Chi and the Legend of the Ten Rings'

Deze Iron Man-schurk krijgt grote rol in 'Shang Chi and the Legend of the Ten Rings'

Ook de titelheld maakt bijzondere transformatie door...

Het is zeer onrustig bij Marvel Studios. Nadat de releases van Black Widow en The Eternals flink vertraging opliepen door het coronavirus, moesten de andere Phase 4-releases mee. Zo ook die van Shang Chi and the Legend of the Ten Rings.

De film is intussen weer gestart met haar productie en daarom begint er ook steeds meer uit te lekken. Naast de gebruikelijke 4Chan script-leaks lijken er nu ook details naar buiten te komen die écht ergens op slaan.

Fing Fang Foom
De belangrijkste: de rol van Fing Fang Foom blijkt groter dan van tevoren gedacht. Eerder waren er al duidelijke geruchten dat hij in de film zou gaan verschijnen, maar nu lijkt de rol dus ook echt groot te zijn.

Het zit zo: Volgens een directe bron vanaf de set van Shang Chi wordt de klassieke Iron Man-schurk vastgehouden door een drietal magiërs, ook wel de magic trinity. Er gaat daarmee blijkbaar iets gebeuren, want de draak komt los.



The Mandarin
Of dat iets te maken heeft met de rol van The Mandarin (Tony Chiu-Wai Leung) is onduidelijk. Wel weten we nu dat Shang Chi en The Mandarin niet vanaf het begin van de film al vijanden zijn. Volgens de naar buiten gekomen details zal de Mandarin zelfs als mentor dienen voor Shang Chi.

De titelrol van Shang Chi and the Legend of the Ten Rings is voor Simon Liu. De film staat gepland voor mei 2021.

NieuwsFilm

meest populair