Acteur 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' toont menselijke superkrachten

Acteur 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' toont menselijke superkrachten

Simu Liu kan er zeker wel wat van.

In mei 2021 moet de Marvel-solofilm Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings debuteren op het witte doek en daarin wordt de Marvel-Kung Fu meester Shang-Chi aan het grote publiek geïntroduceerd. De opnames voor die films zouden weer zijn gestart.

Ook acteur Simu Liu die de titelrol speelt in het 26e deel van het Marvel Cinematic Universe speelt is weer topfit. Dit blijkt wel uit een korte, indrukwekkende video die hij deelde op Instagram.

Hij gaf ook nog even zijn gevoel mee: "Mijn gevoelens als ik me realiseer dat Jackie Chan en Jet Li ooit in dezelfde film zaten, maar de producenten van de hoofdpersoon een willekeurige blanke maakten 😐." Wie zou die willekeurige blanke zijn geweest?


Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
De superheldenfilm Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zal de Canadees-Chinese Liu goed moeten doen. De film bestaat voornamelijk uit een Oosterse cast & crew, te vergelijken met de aanpak bij Black Panther uit 2018 die met name cast & crew had bestaande uit Afro-Amerikaans filmtalent.

In Shang-Chi zijn er ook rollen voor onder meer Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung (Mandarin), Michelle Yeoh en Ronny Chieng. De film staat gepland voor mei 2021.

NieuwsFilm

meest populair