Julianne Moore naast Amy Adams in 'Dear Evan Hansen'

Julianne Moore naast Amy Adams in 'Dear Evan Hansen'

De tweede grote naam in een paar dagen tijd.

Twee dagen geleden verscheen er nog een artikel op FilmTotaal, waarin stond dat actrice Amy Adams een belangrijke rol had weten te bemachtigen in Dear Evan Hansen, oorspronkelijk een geliefde en populaire musical die nu wordt omgetoverd tot in een film. Ook Julianne Moore heeft nu getekend voor een hoofdrol in dezelfde film.

De met een Oscar bekroonde actrice, o.a. bekend van Still Alice, zal de moeder gaan spelen van Evan Hansen, een jongen met een sociale stoornis, die snakt naar vrienden. Zelfs zo erg, dat hij een vriendschap faked met een overleden student om opgenomen te worden in zijn familie. In een misleidende poging om de familie van de overleden student te troosten, vertelt Evan hun dat hij een goede vriend was van hun zoon. Dit gaat allemaal echter veel verder dan gedacht...

Cast en crew
Adams en Moore zijn natuurlijk grote namen, maar de rest van de cast mag er zeker ook wezen. Zo gaat de hoofdrol naar Ben Platt, die Evan Hansen ook al vertolkte op Broadway. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Kaitlyn Dever, Amandla Stenberg, Nic Dodani en Colton Ryan.

Regisseur Stephen Chbosky, o.a. bekend van The Perks of Being a Wallflower, zal de film gaan inblikken. De muziek zal verzorgd worden door Benji Pasek en Justin Paul, die samen een Oscar wisten te winnen voor La La Land.

NieuwsFilm

meest populair