Marvel Studios worstelt met toekomst 'Black Panther'

Wel of geen Black Panther 2.

Verleden week overleed Chadwick Boseman, de acteur die bij de meeste mensen vooral bekend is van zijn rol als Black Panther in de films van Marvel Studios.

Ondanks dat de speculaties al zo'n beetje binnen 24 uur na zijn dood startte, heeft nu ook The Hollywood Reporter een blik geworpen op de situatie. Moet er namelijk nog wel een Black Panther-film verschijnen? Volgens THR zou Marvel Studios behoorlijk worstelen met die vraag.

Dilemma voor Marvel
THR meent dat Marvel Studios, met Kevin Feige voorop, vooral worstelen met het feit dat Boseman tot een week voor zijn dood overtuigd was dat hij kanker zou verslaan. Volgens THR dacht Boseman "in staat zou zijn om weer aan te komen voor een Black Panther-vervolg dat volgens planning in maart in productie zou gaan."

Feige zou volgens THR pas op de avond van zijn dood hebben gehoord dat Boseman ziek was. Disney houdt zich op dit moment vooral bezig met de verwerking van het overlijden van de acteur en Boseman te eren. De moederstudio wil dan ook geen aandacht vestigen op een Black Panther-vervolg. 

De kans is groot dat Black Panther II die gepland staat voor mei 2022 tijdelijk of voor altijd in de ijskast komt te staan. De grote vraag is of de cast nog wel zin heeft in meer Black Panther.



NieuwsFilm

meest populair