Christopher Nolan ziet John David Washington als de nieuwe Green Lantern wel zitten

Christopher Nolan ziet John David Washington als de nieuwe Green Lantern wel zitten

De 'Tenet'-regisseur denkt dat het geweldig zou uitpakken.

Christopher Nolan werkte voor zijn laatste film, Tenet, samen met John David Washington, die de hoofdrol voor zijn rekening nam. Washington weet de laatste jaren te overtuigen in films als BlacKkKlansman en Monsters and Men. De nodige mensen zien hem dan ook als de perfecte kandidaat voor een nieuwe Green Lantern-film, iets waar Nolan zich over uitliet.

De twee bekendheden gaven samen een interview, waarin ze het voornamelijk hadden over Tenet. Op het einde van het interview werd de vraag gesteld of Washington, net zoals Robert Pattinson (die Batman zal spelen) ook interesse heeft in het vertolken van een superheld, specifiek Green Lantern, een film die dan misschien zelfs geregisseerd zou kunnen worden door Nolan. De regisseur gaf hier een antwoord op.

Goed idee
Nolan, die al vol lof was voor Washington i.v.m. zijn prestatie en werk voor Tenet, ziet de acteur als een perfecte kandidaat, al heeft hij zelf geen interesse in de regie: ''Mijn DC-dagen zijn voorbij, maar ik denk dat John een geweldige Green Lantern zou kunnen neerzetten. Mijn stem heeft hij in ieder geval alvast!''

HBO Max is op dit moment ook bezig met een Green Lantern tv-serie en naar verluidt wil het DCEU ook aan de slag gaan met een Green Lantern Corps-film. Beide projecten willen de Green Lantern-franchise nieuw leven in blazen nadat de Green Lantern film in 2011 met Ryan Reynolds gigantisch flopte. Hopen jullie dat Washington het stokje overneemt of zien jullie toch liever iemand anders?

NieuwsFilm

meest populair