Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Gentlemen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, e.a. | Te zien op: Pathé Thuis / iTunes / etc. (huur)
De Amerikaanse expat Mickey Pearson heeft een zeer winstgevend marihuana-imperium weten op te bouwen in Londen. Nu vindt hij het tijd om uit de wiethandel te stappen en wil hij zijn imperium verkopen. Pearson vindt potentiële kopers in een stel miljardairs afkomstig uit Oklahoma, maar krijgt ook te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

The Da Vinci Code (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno, e.a. | Te zien op: Net5 (vanaf 20:30 uur)
Na de moord op Jacques Saunière, de directeur van het Louvre, wordt professor Robert Langdon door de Parijse politie ingeschakeld om de zaak mee op te lossen. Saunière heeft volop aanwijzingen achtergelaten in zijn museum, waarvan sommige naar Langdon lijken te wijzen. Samen met de kleindochter van het slachtoffer gaat de symboliekexpert op zoek naar antwoorden. Zo komen ze op het spoor van een oeroud religieus geheim.

Alita: Battle Angel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Alita, een vrouwelijke cyborg met geheugenverlies, wordt door een robotbouwer gevonden op een schroothoop. Hij besluit haar mee te nemen en op te knappen. Alita blijkt, tot hun beider schrik, bijzonder goed te kunnen vechten. Ze begint daarom een nieuw bestaan als premiejager en stort zich op het inrekenen van de gevaarlijkste criminelen. Ondertussen krijgt ze steeds meer vragen over haar verleden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair