Chris Hemsworth over zijn Marvel-toekomst na 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth over zijn Marvel-toekomst na 'Thor: Love and Thunder'

Acteur Chris Hemsworth gaat verder.

In Thor uit 2011 maakte Chris Hemsworth zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe en na vele films speelde hij in Avengers: Endgame een belangrijke rol in het verslaan van Thanos. In de toekomst keert hij terug in Thor: Love and Thunder, maar zit er meer in het vat?

In gesprek met Elle Man liet Hemsworth weten dat hij na de vierde Thor-film, die begin 2022 moet verschijnen, terugkeert voor meer. "Ben je gek?! Ik ga zeker niet met pensioen. Daar is Thor veel te jong voor. Ik ben pas 1500 jaar oud! Het is zeker niet de film waarmee ik afscheid neem van dit merk. Dat hoop ik tenminste," aldus de grappende Hemsworth.

Love and Thunder
"Ik ben blij dat - na alles wat er is gebeurd in Avengers: Endgame - ik nog steeds deel uitmaak van het Marvel Universe en dat we het verhaal van Thor kunnen voortzetten. Natuurlijk kan ik je niets vertellen over het plot, maar om je nieuwsgierigheid te bevredigen, zal ik zeggen dat ik veel meer plezier had met het lezen van het script dan dat ik had bij Thor: Ragnarok. En dat bewijst iets, want deze film was briljant," zei Hemsworth over Love and Thunder.

Uiteraard zou het kunnen dat we Thor te zien krijgen in Guardians of the Galaxy Vol. 3 die ongetwijfeld in 2023 moet uitkomen. Aan het einde van Engame vertrok hij immers met de "a-holes".

NieuwsFilm

meest populair