Harry Styles weet na 'Dunkirk' weer een rol in een grote film te bemachtigen

Harry Styles weet na 'Dunkirk' weer een rol in een grote film te bemachtigen

De One Direction zanger voegt zich toe aan de al indrukwekkende cast van 'Don't Worry Darling'.

De nodige filmliefhebbers keken verbaasd op toen Harry Styles, de zanger van One Direction, een belangrijke rol wist te scoren in Christopher Nolan's Dunkirk. Hij kwam echter overtuigend over en het lijkt erop dat hij nu weer een grote rol heeft weten te scoren.

Het gaat hier om de film Don't Worry Darling van Olivia Wilde. Wilde, voornamelijk bekend als actrice, maakte al eerder de film Booksmart waarmee ze hoge ogen wist te gooien. Haar nieuwe film vordert ook al goed. Buiten het feit dat ze zelf een rol voor haar rekening neemt, hebben ook Florence Pugh, Chris Pine en Dakota Johnson voor de film getekend.

Styles vervangt LaBeouf
Shia LaBeouf had ook een rol weten te bemachtigen in Don't Worry Darling, maar moest hier toch vanaf zien aangezien hij het te druk heeft. LaBeouf werd echter snel vervangen door Styles, die tijdens een gesprek regisseuse Wilde en actrice Pugh wist te overtuigen.

Er is nog niet veel bekend over de film, alleen dat deze zich afspeelt in de jaren 50. Het is een psychologische thriller die een ontevreden huisvrouw volgt. Zij woont in een utopische gemeenschap midden in een woestijn.

NieuwsFilm

meest populair