De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Pets United (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reinhard Klooss | Cast: Natalie Dormer, Eddie Marsen, Stephen Mangan, e.a.
In de hypermoderne metropolis Robostad leiden Roger, een bijdehante straathond, en Belle, een verwende kat, een groep onwaarschijnlijke helden als de stad wordt overgenomen door de boosaardige burgemeester en zijn robotleger. Zonder de hulp van hun baasjes, die de stad zijn ontvlucht, trekt het bonte gezelschap aan dieren ten strijde tegen het kwaad.

#2 All the Money in the World (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer, e.a.
In 1973 wordt de zestienjarige kleinzoon van de steenrijke oliemagnaat John Paul Getty ontvoerd in Rome. Maar ondanks smeekpogingen van Gail Harris, de moeder van de gekidnapte tiener, weigert Getty het gevraagde losgeld te betalen. Harris schakelt daarom voormalig CIA-agent Fletcher Chase in om haar schoonvader op andere gedachten te brengen en haar zoon te bevrijden.

#3 The Babysitter: Killer Queen (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Judah Lewis, Bella Thorne, Robbie Amell, e.a.
Twee jaar geleden versloeg Cole een satanische bloedsekte die onder leiding stond van zijn oppas Bee. Zijn nieuwe nachtmerrie is de middelbare school. Maar wanneer zijn oude vijanden tijdens een vakantiekamp onverwachts opduiken, moet Cole hun kwade krachten weer te slim af zijn.



#4 Primal (2019)
#5 Sing (2016)
#6 The Social Dilemma (2020)
#7 Love, Guaranteed (2020)
#8 The Informer (2019)
#9 #Alive (2020)
#10 Cuties (2020)


NieuwsFilm

meest populair