'Game of Thrones' acteur pakt hoofdrol in psychologische thriller 'Keith'

'Game of Thrones' acteur pakt hoofdrol in psychologische thriller 'Keith'

Helaas is er verder nog niet veel bekend over dit project.

Searchlight heeft een nieuwe psychologische thriller in ontwikkeling. Deze zou Keith moeten heten en naar verluid is de hoofdrol vergeven aan Peter Dinklage, die de film tevens zal produceren.

Het verhaal wordt geschreven door Haley Z. Boston (bekend van de serie Hunters), op basis van een idee van producent Sacha Gervasi. Deze regisseerde eerder Hitchcock en My Dinner with Hervé.

Drukke tijden
In die laatste film speelde Dinklage ook een hoofdrol. Het is dus niet ondenkbaar dat Gervasi ook de regisseur wordt van Keith, al is daar officieel nog niets over bekend.

Het worden drukke tijden voor de viervoudig Emmy-winnaar, want nog niet heel lang geleden werd Dinklage ook aangekondigd voor Cyrano. Daarnaast wordt hij genoemd voor rollen in western-remake The Wild Bunch en kostuumdrama The Dwarf.

Onafhankelijke tak
Helaas is er behalve een titel en hoofdrolspeler weinig bekend over Keith. Searchlight Studios - een onafhankelijke tak van Disney - heeft namelijk besloten het project nog niet volledig te onthullen.

Het is voor Dinklage niet de eerste keer dat hij samenwerkt met Searchlight Studios. Hij was eerder te zien in de geprezen film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

NieuwsFilm

meest populair