Algemeen

'Jurassic World: Dominion' brengt waarschijnlijk ook de Spinosaurus terug!

Fans ontdekken een hint in aflevering 2 van 'Camp Cretaceous'...

door Arjen Rooseboom om 08:32 in Algemeen
Het is een mooie dag voor liefhebbers van Jurassic Park/Jurassic World. Niet alleen verschijnt er later vandaag een eerste foto van de originele castleden, maar we hebben ook een leuk gerucht (helaas nog niet zeker) voor je betreffende het afsluitende deel Dominion.

Gebeurtenissen uit de oorspronkelijke trilogie beginnen langzaam hun continuïteit met de nieuwe reeks te vinden dankzij aanvullend materiaal. Oplettende kijkers van de Netflix-serie Camp Cretacious merkten iets op wat wel eens zou kunnen leiden tot de terugkeer van een oude bekende.

Enkele groepsleden bezoeken een van de laboratoria in het verlaten pretpark. Het meisje Brooklynn maakt van de gelegenheid gebruik om het privékantoor van Dr. Henry Wu binnen te sluipen. Daar ziet ze op een beeldscherm geheime informatie over... de Spinosaurus.


In Jurassic Park III (2001) zagen we de reusachtige carnivoor voor het eerst en hoewel werd aangenomen dat hij is gestorven (een geraamte in Jurassic World hintte daarnaar) is het nog steeds niet bekend wat er nou écht met de dino's op het eiland Site B/Isla Sorna gebeurd is.

Diens aanwezigheid maakt de nostalgie wel compleet
Het is daarnaast tevens niet ondenkbaar dat Dr. Henry Wu geprobeerd heeft de Spinosaurus opnieuw te klonen als attractie. De wetenschapper (gespeeld door B.D. Wong) leeft natuurlijk nog en is toch een soort van 'schurk' geworden die gewoon doorgaat met zijn donkere praktijken.

Verder moeten er haast wel wat monsters bij om het grootschalige verhaal in Dominion wat meer gevaar te geven. Tenslotte zijn er maar een tiental dino's ontsnapt aan het eind van Fallen Kingdom, waarvan slechts een paar carnivoren. En laten we niet vergeten dat Alan Grant (Sam Neill) al eerder met 'Spiney' te maken heeft gehad, dus dat kan leuk worden. Zie jij een reünie tussen hem en de Spinosaurus zitten?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nou, dominion wordt duidelijk een nostalgie member berry fest. Smiley face
Daartegen wordt de Coola kikker wel weer gelukkig van dit verhaal. Toch nog iemand met een glimlach op zijn gezicht. Smiley face

don lukas

Avatar

Ik hoop niet dat ze in die Star Wars val trappen, dat ze echt iédereen tevreden willen stellen. Fans fan het eerste uur tot nieuw publiek. Net te veel rekening houdend met alle movements anno 2020. Dat slaat alles plat en is overkill.
Super dat een aantal oude elementen terug komen, maar wordt geen geld slaaf, Jurassic Francise.

Indy5

Avatar

Het is gewoon een cashcow , benieuwd wel hoe ze de oude garde en youngsters koppelen.En is dit echt het laatste deel ???

Gregbelgie

Avatar

Afsluitende deel ? Het is al meermaals bevestigd dat het gewoon verder gaat ? Er komt nog een live action serie en films dus het is nog helemaal niet gedaan ..

NieuwsFilm

meest populair