Regisseur James Gunn komt op voor Margot Robbie's Harley Quinn

Regisseur James Gunn komt op voor Margot Robbie's Harley Quinn

Sommigen denken dat Gunn Robbie een rol moest geven van de studio.

David Ayer maakte in 2016 Suicide Squad, maar deze flopte gigantisch. Regisseur James Gunn, o.a. bekend van The Guardians of the Galaxy, is op dit moment aan de slag met de soft-reboot/sequel genaamd The Suicide Squad, waar Margot Robbie ook voor terugkeert. Hier kwam echter wel wat kritiek op. Gunn reageert hier nu persoonlijk op.

In Ayer's versie waren grote namen te zien zoals Will Smith en Jared Leto, maar beide acteurs keren niet terug. Viola Davis, Joel Kinnaman en Margot Robbie zullen daarentegen wel opnieuw te zien zijn, respectievelijk als Amanda Waller, Rick Flag en Harley Quinn. Sommige fans denken echter dat Gunn Robbie opnieuw moest casten van de studio, maar de regisseur laat weten dat dit onzin is.

Reactie
Gunn deelde namelijk de onderstaande indrukwekkende fan-art poster, waar een fan het volgende bij zei: ''Je zal het waarschijnlijk niet toegegeven, maar ik neem aan dat je op z'n minst toch licht geïrriteerd bent dat de studio je forceert Harley een rol te geven in je film''.

De regisseur nam geen blad voor de mond om Robbie te verdedigen: ''GTFO (oftewel 'get the f*ck out'), ze is waarschijnlijk mijn favoriete DC-personage en Margot Robbie is de beste actrice met wie ik heb mogen samenwerken, zonder uitzondering''.



NieuwsFilm

meest populair