Algemeen

Regisseur James Gunn komt op voor Margot Robbie's Harley Quinn

Sommigen denken dat Gunn Robbie een rol moest geven van de studio.

door Wouter Drummen om 13:38 in Algemeen
David Ayer maakte in 2016 Suicide Squad, maar deze flopte gigantisch. Regisseur James Gunn, o.a. bekend van The Guardians of the Galaxy, is op dit moment aan de slag met de soft-reboot/sequel genaamd The Suicide Squad, waar Margot Robbie ook voor terugkeert. Hier kwam echter wel wat kritiek op. Gunn reageert hier nu persoonlijk op.

In Ayer's versie waren grote namen te zien zoals Will Smith en Jared Leto, maar beide acteurs keren niet terug. Viola Davis, Joel Kinnaman en Margot Robbie zullen daarentegen wel opnieuw te zien zijn, respectievelijk als Amanda Waller, Rick Flag en Harley Quinn. Sommige fans denken echter dat Gunn Robbie opnieuw moest casten van de studio, maar de regisseur laat weten dat dit onzin is.

Reactie
Gunn deelde namelijk de onderstaande indrukwekkende fan-art poster, waar een fan het volgende bij zei: ''Je zal het waarschijnlijk niet toegegeven, maar ik neem aan dat je op z'n minst toch licht geïrriteerd bent dat de studio je forceert Harley een rol te geven in je film''.

De regisseur nam geen blad voor de mond om Robbie te verdedigen: ''GTFO (oftewel 'get the f*ck out'), ze is waarschijnlijk mijn favoriete DC-personage en Margot Robbie is de beste actrice met wie ik heb mogen samenwerken, zonder uitzondering''.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Nou, flopte gigantisch... 746 miljoen Dollar zal voor WB niet bepaald als gigantische flop aanvoelen. Kritisch misschien een flop, maarja... Zolang het geld binnenstroomt...

Decepticon

Avatar

Inderdaad, het grote succes van Suïcide Squad is de reden waarom we nog een film krijgen.

Mallory

Avatar

Die film was niet slecht ,maar ook niet geweldig.Alleen die zogenaamde badguy/woman was een beetje vaag.Vond Margot Robbie wel cool ,ze speelde Harley bijna net zo hinderlijk als in de tekenfilm.Voor Birds of Prey, heb ik geen woorden voor ,maar dat lag niet aan haar acteren, als je die film aangeschoten kijkt.Ik vind dat ze een goede keuze hebben gemaakt met haar .Welke actrice anders?Ze heeft deze personage al gezet.

Da Villain

Avatar

Waarom vindt men dat HQ hercast zou moeten worden dan? Dat wordt niet echt duidelijk uit dit artikel.
Persoonlijk vind ik HQ één van de hoogtepunten van Suicide Squad. Het enthousiasme spatte ervanaf en ze kwam tenminste geloofwaardig over als haar personage, in tegenstelling tot anderen *kuch*.

MegaBrieLarson

Avatar

Brie Larson moet gewoon Harley Quinn spelen.
Ze zal het (waarschijnlijk) niet slechter doen dan Margot Robbie;]

NieuwsFilm

meest populair