Wat maakt Bondgirl Ana De Armas zo speciaal in 'No Time To Die'?

Wat maakt Bondgirl Ana De Armas zo speciaal in 'No Time To Die'?

De mooie actrice speelt een realistische en krachtige Bondgirl.

Eerder deze week keken we nog naar een aantal opvallende Bondgirls. Volgende maand In april zien we in No Time to Die de actrice Ana De Armas als één van de of misschien wel dé enige echte Bondgirl. Wat maakt haar zo speciaal?

In het gisteren uitgestelde Bond 25 speelt de actrice uit films als Blade Runner 2049 (2017) en Knives Out (2019) de rol van CIA agent Paloma, die Bond assisteert tijdens zijn missie. In gesprek met Vogue Mexico zei ze alleen het personage wilde spelen als deze "realistisch" en "krachtig" zou zijn:


"Het belangrijkste voor mij is het vertegenwoordigen van vrouwen en vrouwelijke personages op een krachtige, realistische manier en buiten het stereotype. Bij deze 007-film ben ik me ervan bewust geweest dat ik hier de grootste aandacht aan moest besteden en voorzichtig moest zijn met het onderwerp. Dat was het belangrijkste dat ik heb aangekaart toen ik met de regisseur sprak."

Nog even wachten...
De eerdere trailers en andere beelden gaven al aan dat we een zeer krachtige De Armas te zien krijgen. Of dit ook echt realistisch is, zien we in april 2021. Bond-films willen namelijk nog wel eens de grenzen opzoeken van wat wel en niet mogelijk is met een menselijk lichaam.



NieuwsFilm

meest populair