'Watchmen'-acteur gecast in DC-film 'The Flash'

'Watchmen'-acteur gecast in DC-film 'The Flash'

De cast van de ambitieuze superheldenfilm blijft maar groeien!

De recente Emmy-winnaar Billy Crudup (Watchmen) is in onderhandelingen getreden om mee te spelen in DC-superheldenfilm The Flash, een productie van Warner Bros. Pictures.

Crudup werd jaren geleden al gecast om Barry Allens (Ezra Miller) gevangen vader te spelen, toen Rick Famuyiwa de film zou regisseren. Na het komen en gaan van verschillende andere regisseurs, lijkt de film er nu eindelijk te komen onder aanvoering van It-regisseur Andy Muschietti.

In de laatste maanden is er een hoop bekend geworden over de film. Het DC-multiversum zal centraal staan, waardoor we zowel Michael Keaton als Ben Affleck zullen zien als Bruce Wayne/Batman. De opnames moeten naar verluidt in 2021 in Londen beginnen.

Crudup terug na een cameo
Christina Hodson schreef het script van de film, waarin we Flash terug in de tijd zien gaan om de moord van zijn moeder te voorkomen. Deze actie heeft echter de nodige gevolgen voor zijn tijdlijn.

Het is overigens niet de eerste keer dat we Crudup zullen zien als de vader van Barry. Hij speelde rol eerder al heel kort in Zack Snyders Justice League. Naar verwachting zal zijn aandeel in die film worden uitgebreid in Snyder director's cut, die volgend jaar naar HBO Max komt.

NieuwsFilm

meest populair