Het gaat niet zo goed met 'Django Unchained'-actrice Kerry Washington

Het gaat niet zo goed met 'Django Unchained'-actrice Kerry Washington

Onrust en stress. Ze doet er niet geheimzinnig over en heeft ook tips voor andere mensen met soortgelijke problemen.

Kerry Washington ( Django Unchained), laat weten op Twitter dat het niet altijd even goed met haar gaat. Een van haar volgers merkte op dat de actrice vaak nog reageert op berichten midden in de nacht en vroeg de 43-jarige Washington of hier een specifieke reden voor is.

De actrice reageerde er als volgt op: ''Ik kan niet niet goed slapen. Ik heb veel last van onrust en stress. Wel bedankt dat je vraagt hoe het met me gaat''. Washington liet wel niet weten waardoor het komt.

Niet de eerste keer
De actrice, eveneens bekend van films als Ray en The Last King of Scotland, liet al enkele jaren geleden weten dat ze last had van benauwdheid maar hier wel hulp voor zocht: ''Ik denk dat onze geestelijke gezondheid minstens even belangrijk is als onze fysieke gezondheid en daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen''.

''Mijn hersenen en hart zijn toch ook heel belangrijk. Ik weet niet waarom ik me dan niet zou laten helpen als iets mis is. Als ik iets heb aan mijn tanden, ga ik toch ook naar een tandarts. Dus waarom dan niet naar psychiater? Therapie kan je echt helpen, het heeft mij in ieder geval geleerd hoe om te gaan met mijn gevoelens en hoe van mijzelf te houden. Als je hulp nodig hebt, ga er dan voor''.

NieuwsFilm

meest populair