Algemeen

Ongelooflijke cast voor Netflix's 'Don't Look Up'!

Adam McKay weet heel wat grote Hollywood-sterren op te trommelen voor zijn nieuwe film!

door Wouter Drummen om 12:28 in Algemeen
Regisseur Adam McKay wist al eerder hoge ogen te gooien met films zoals The Big Short en Vice. Voor al zijn films weet de met een Oscar bekroonde McKay sterrencasts te verzamelen en zijn volgende film, de scifikomedie Don't Look Up, heeft ook gigantisch veel beroemde acteurs en actrices weten aan te trekken.

Al eerder werd aangekondigd dat Jennifer Lawrence en Cate Blanchett rollen hadden weten te bemachtigen voor de film, maar daar doet McKay nu nog eens een schepje bovenop. Zo hebben ook Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariane Grande de cast vervoegd. Zij zullen allen belangrijke rollen voor hun rekening nemen. Himish Patel, Matthew Perry, Tomer Sisley, Rob Morgan en rapper Kid Cudi zullen eveneens in de film te zien zijn.

Wat te verwachten
Don't Look Up vertelt het verhaal van twee niet al te bekende astronauten die een mediatour beginnen om de mensheid te waarschuwen voor een naderende asteroïde die de aarde binnen zes maanden zal vernietigen. De film zal te zien zijn op Netflix, al lijkt het er wel op dat Don't Look Up ook in sommige landen in de bioscoop zal draaien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Ik vind de films van Adam McKay altijd zeer vermakelijk, maar een lijst met grote namen wil niet veel zeggen. Het kan dan net zo goed troep zijn. Movie 43 had ook grote namen, maar dat ging niet heel goed.

Chris23

Avatar

Offtopic : dexterrrrrr Smiley face

PRIME

Avatar

@Chris23

Daar ben je niet écht blij mee, toch?

Chris23

Avatar

echwel Smiley face ( Theme speelt al de hele dag door m`n hoofd)

Overlord

Avatar

You had me at DiCaprio.

Mav Damian

Avatar

Net zoals bij de The Big Short heeft dit ook een enorme cast jezus!

NieuwsFilm

meest populair