Algemeen

Gerucht: Ben Affleck terug voor méér Batman

Hij zou mogelijk ook in tv-series op HBO Max te zien moeten zijn.

door Bram de Groot om 09:30 in Algemeen
Hoe zou het verhaal van de Batman van Ben Affleck hebben afgelopen? Misschien krijgen we het te zien in Zack Snyder's Justice League die in 2021 verschijnt, of wie weet keert Affleck dan toch terug in de rol. Als we een nieuw gerucht moeten geloven, dan gaat dit ook gebeuren.

Volgens bronnen van The Cultured Nerd zou de acteur in meer films terug gaan keren en zelfs zijn eigen serie gaan krijgen op HBO Max. Even geleden werd al duidelijk dat hij de cape van de Dark Knight weer zal omslaan in The Flash, gepland voor 2022.

Wat zou dit betekenen?
Mocht dit gerucht kloppen, dan zou Warner Bros. ervoor kunnen kiezen om het DC Extended Universe toch voort te zetten met de Justice League-acteurs die we al kennen, met sowieso Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Momoa als Aquaman en Ezra Miller als The Flash. En wie weet ook Ray Fisher als Cyborg en Henry Cavill als Superman.

The Cultured Nerd hint naar een mogelijke serie rond Robin, gezien het kostuum van de Batman-sidekick in Batman v Superman: Dawn of Justice. Voor nu nog een korrel zout, maar dit zou natuurlijk wel erg gaaf zijn voor de fans van het DCEU en uiteraard de Batman van Affleck.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Misschien een idee voor een nieuwe rubriek 'Gerucht van de dag'

Denk niet dat hij nog heel veel terugkomt en nog een serie over Robin lijkt mij ook onwaarschijnlijk, die is er al.

don lukas

Avatar

Goed idee van civilian s.

Master Of Films

Avatar

Ja, daar zijn ze weer. De Battfleck geruchten. Lange tijd was Filmtotaal lekker vol van Battfleck geruchten. Battfleck stopt met The Batman. Volgende dag Battfleck stopt niet met The Batman. Volgende dag Battfleck stopt met The Batman. Volgende dag Battfleck stopt niet met The Batman.

Nu dat Battfleck officieel terug is, dankzij moederbedrijf AT&T, komen er weer geruchten om het internet flink vol te vullen.

Goed bezig. Smiley face

Thiver

Avatar

Schrödinger’s bat! Hij leeft! Of toch niet? Wie zal het zeggen? Morgen een nieuwe update.

emmes

Avatar

Het zal toch nooit beter worden dan Nolan's Batman vrees ik.

Sunspot

Avatar

Ja ja, nu opeens een serie ook nog misschien haha

ThysRomani

Avatar

Civilian Supreme, goed idee!

Jeroenevertp

Avatar

Een korreltje zout ? Een zak Jozo zul je bedoelen !

Ik begin een beetje uitgekeken te raken op al die geruchten over Batman en Superman. Natuurlijk wil ik ook dat er zoveel en zo snel mogelijk weer films met mijn favoriete helden komen, maar elke dag al die geruchten dat begint een beetje een overkill te worden

NieuwsFilm

meest populair