Gerucht: Ben Affleck terug voor méér Batman

Gerucht: Ben Affleck terug voor méér Batman

Hij zou mogelijk ook in tv-series op HBO Max te zien moeten zijn.

Hoe zou het verhaal van de Batman van Ben Affleck hebben afgelopen? Misschien krijgen we het te zien in Zack Snyder's Justice League die in 2021 verschijnt, of wie weet keert Affleck dan toch terug in de rol. Als we een nieuw gerucht moeten geloven, dan gaat dit ook gebeuren.

Volgens bronnen van The Cultured Nerd zou de acteur in meer films terug gaan keren en zelfs zijn eigen serie gaan krijgen op HBO Max. Even geleden werd al duidelijk dat hij de cape van de Dark Knight weer zal omslaan in The Flash, gepland voor 2022.

Wat zou dit betekenen?
Mocht dit gerucht kloppen, dan zou Warner Bros. ervoor kunnen kiezen om het DC Extended Universe toch voort te zetten met de Justice League-acteurs die we al kennen, met sowieso Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Momoa als Aquaman en Ezra Miller als The Flash. En wie weet ook Ray Fisher als Cyborg en Henry Cavill als Superman.

The Cultured Nerd hint naar een mogelijke serie rond Robin, gezien het kostuum van de Batman-sidekick in Batman v Superman: Dawn of Justice. Voor nu nog een korrel zout, maar dit zou natuurlijk wel erg gaaf zijn voor de fans van het DCEU en uiteraard de Batman van Affleck.

NieuwsFilm

meest populair