Algemeen

Eva Mendes wil terugkeren, wil jij dat ook?

De actrice was sinds 2014 niet meer in films te zien.

door Bram de Groot om 12:58 in Algemeen
De actrice Eva Mendes wist een aantal jaar achter elkaar grote rollen te bemachtigen in films als 2 Fast 2 Furious (2003), Hitch (2005), Ghost Rider (2007) en The Place Beyond the Pines (2012). Sinds 2014 is ze echter van het toneel verdwenen. Nu wil ze graag weer aan de bak in Hollywood.

Sinds 2011 heeft ze een relatie met acteur Ryan Gosling en ondertussen hebben ze twee dochters. Waarschijnlijk heeft ze vanwege haar gezin afstand genomen van haar sterrenstatus. De 46-jarige actrice kijkt nu naar mogelijkheden om terug te keren.

Geen gewelddadige of gewaagde films
Tijdens een gesprek op de Australische radiozender Nova 96.9 zei Mendes dat ze er zeker van is dat ze weer voor de camera wil staan. "Ik heb het gevoel dat het tijd is," zei ze volgens E!News. Overigens wil ze geen rol spelen in gewelddadige of gewaagde films.

"Disney is het enige dat dan overblijft," lacht Mendes. "Als Ryan nou weer een film gaat regisseren, dan kan hij me inhuren." Haar laatste rol stamt uit 2014 toen ze te zien was in Lost River, geregisseerd door Gosling.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Haar sex tape was geweldig.

Spider-fan

Avatar

Vreemd genoeg, hoewel ze niet zo bekend (meer) is had Madame Tussaud's haar beeld nog staan de laatste keer dat ik er was (in Amsterdam), twee jaar geleden. Ik moest echt denken wie dat ook al weer was.
Ze stond naast Gosling.
Ze heeft ook goedkope horror gedaan in het begin, zoals veel bekende sterren: Children of the Corn 5 en Urban Legends: Final Cut.

Orko

Avatar

Het oog wil ook wat, ja dus.

Decepticon

Avatar

Ja hoor, ik wil dat wel! Het oog wil inderdaad ook wat.
De vraag is ook of Hollywood haar wel terug wil, na zo'n periode van afwezigheid. Scheelt vast dat ze met Gosling getrouwd, maar haar agent moet ook goed zijn.

NieuwsFilm

meest populair