Algemeen

Eindelijk een Engelstalige hoofdrol voor actieheld Tony Jaa

Al zullen het voornamelijk zijn vuisten zijn die spreken!

door Timothy van Damme om 11:27 in Algemeen
Actiefans opgelet. Na enkele bijrollen krijgt Tony Jaa eindelijk de hoofdrol in een Engelstalige film. Of beter gezegd, in drie films!

De Muay Thai meester begon zijn carrière als stuntman. Als acteur brak door met de fantastische actiefilms Ong-bak en Tom yum goong, waarin hij zijn kenmerkende stijl aan de wereld kon tonen.

Actietrilogie
Hollywood herkende zijn talent voor bikkelharde vecht- en stuntscènes. Dat leidde tot bijrollen in bijvoorbeeld Fast & Furious 7 en xXx: Return of Xander Cage. Binnenkort kan daar Monster Hunter aan toe worden gevoegd.

Maar binnenkort mag hij zich opmaken voor een hoofdrol in John Wick-stijl. Dark Horizons weet namelijk te melden dat Midway en Starlight Entertainment de Thaise acteur hebben gecast voor een heuse actietrilogie.

Legendarische huurmoordenaar
Hierin zal Jaa een legendarische huurmoordenaar spelen die drie jaar geleden van de aardbodem verdween. Hij wordt opgejaagd door diverse criminele organisaties, maar ook door de ordediensten.

Terwijl de jacht intenser wordt, krijgen we langzaam meer te weten over de mysterieuze moordenaar. De opnames zouden in 2021 van start moeten gaan.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Ah, dit kunnen zeer vermakelijke vechtscenes opleveren. Ik hoop dat ze het goed oppakken, want als het verhaal totaal oninteressant is (wat het vaak is) dan moeten de actiescenes de film dragen en dus spectaculair zijn. Tony Jaa zou dat kunnen, want dat redde zijn vreemde Ong Bak 2 film.

Daarna verdween ook hij - net als de rol die hij straks speelt - van de aardbodem door in retraite te gaan ofzoiets. Hij zou in geen enkele film meer spelen en kwam toen toch terug met Ong Bak 3. De trailers beloofden veel goeds, maar de uitwerking van de film was veels te spiritueel en de regie ongeloofelijk houterig waarbij het verhaal ontbrak.

Daarna verscheen ie in wat bijrollen in nietszeggende actievehikels, maar gezien het feit dat dit bijrollen zijn heb ik de films nooit gezien. Maar na decennia lang wachten is het eindelijk zover; hij krijgt een hoofdrol in een Hollywoodfilm. Dat had al veel eerder moeten gebeuren, maar waarschijnlijk was het hijzelf die het zo lang heeft tegengehouden.

Decepticon

Avatar

Wie zijn de mensen achter deze productie dan? Dat is imo ook van belang. Ik ben benieuwd.

Iko Uwais van The Raid was sneller in Hollywood bijrollen te zien en het is ook wachten op zijn eerste hoofdrol.

Lewis

Avatar

Tony Jaa, Ongbak was echt mooi destijds, hierna heeft hij elke scène die in Ongbak voorkwam in elke film overgedaan Zonder hetzelfde baan “brekende” resultaat. Ben beetje op hem uitgekeken. Maar ach ik kijk alles nog wel van hem dus wat zegt dat ook eigenlijk HAha.
Hopelijk gaat dit wat worden.

Angelo1979

Avatar

Ong Bak 2 had toch wel vette actie scenes.

Zoals de scene op de markt
waar Tony Jaa toch wel een strakke drunkenmaster scene doet en die lange gast voor z’n pit schopt.

De scene in de grot was ook wel lekker creepy.

Ja, na het eerste deel is dit een rare twist, maar al met al vond ik Ong Bak 2 nog lang niet zo slecht.

Had bij deel 3 toch een matiger gevoel.

Angelo1979

Avatar

Ps:

En ik zie liever een Iko Uwais
In een legendarische killer hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair