Eindelijk een Engelstalige hoofdrol voor actieheld Tony Jaa

Eindelijk een Engelstalige hoofdrol voor actieheld Tony Jaa

Al zullen het voornamelijk zijn vuisten zijn die spreken!

Actiefans opgelet. Na enkele bijrollen krijgt Tony Jaa eindelijk de hoofdrol in een Engelstalige film. Of beter gezegd, in drie films!

De Muay Thai meester begon zijn carrière als stuntman. Als acteur brak door met de fantastische actiefilms Ong-bak en Tom yum goong, waarin hij zijn kenmerkende stijl aan de wereld kon tonen.

Actietrilogie
Hollywood herkende zijn talent voor bikkelharde vecht- en stuntscènes. Dat leidde tot bijrollen in bijvoorbeeld Fast & Furious 7 en xXx: Return of Xander Cage. Binnenkort kan daar Monster Hunter aan toe worden gevoegd.

Maar binnenkort mag hij zich opmaken voor een hoofdrol in John Wick-stijl. Dark Horizons weet namelijk te melden dat Midway en Starlight Entertainment de Thaise acteur hebben gecast voor een heuse actietrilogie.

Legendarische huurmoordenaar
Hierin zal Jaa een legendarische huurmoordenaar spelen die drie jaar geleden van de aardbodem verdween. Hij wordt opgejaagd door diverse criminele organisaties, maar ook door de ordediensten.

Terwijl de jacht intenser wordt, krijgen we langzaam meer te weten over de mysterieuze moordenaar. De opnames zouden in 2021 van start moeten gaan.

NieuwsFilm

meest populair