Featured

Amazon Prime Video voegt prima films toe in november

Check hier het overzicht!

door Jim Pedd om 16:06 in Featured
Abonnees op Amazon Prime Video gaan een mooie maand tegemoet. Vandaag hebben we een overzicht met de aankomende releases van november voor je.

Last Christmas (2019)
Regie: Paul Feig | Cast: Emma Thompson, Boris Isakovic, Lucy Miller, Emilia Clarke | Releasedatum: 1 november
De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je de gewoon naar je hart luisteren...

Jojo Rabbit (2019)
Regie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi | Releasedatum: 7 november
Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis als JoJo) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

Greenland (2020)
Regie: Ric Roman Waugh | Cast: Morena Baccarin, Gerard Butler, Scott Glenn, David Denman | Releasedatum: 13 november
In de actiefilm 'Greenland' staat de wereld voor een nieuwe verwoestende natuurramp. We zien hoe een gezin, met vader John Garrity en moeder Allison Garrity (Morena Baccarin) en twee kinderen, de ramp moet zien te overleven. In een race tegen de klok proberen ze een bunker te vinden waar ze kunnen schuilen. Maar ze zijn niet de enige die dat willen in alle paniek en chaos.

The Invisible Man (2020)
Regie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer, Aldis Hodge | Releasedatum: 15 november
Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

The Lighthouse (2019)
Regie: Robert Eggers | Cast: Robert Pattinson, Willem Dafoe | Releasedatum: 15 november
'The Lighthouse' speelt zich af aan het einde van de 19de eeuw. Willem Dafoe is een eenzame vuurtorenwaker op een verder onbewoond eiland, maar dan krijgt hij gezelschap van een nieuwe collega, gespeeld door Robert Pattinson. De omstandigheden op het eiland zijn allesbehalve gemakkelijk en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar telkens meer beginnen te verafschuwen en vrezen voor hun levens...

Friendsgiving (2020)
Regie: Nicol Paone | Cast: Malin Akerman, Kat Dennings, Aisha Tyler, Christine Taylor | Releasedatum: 25 november
Abby kijkt uit naar een rustige Thanksgiving met haar beste vriendin Molly, maar hun plannen voor een relaxed etentje gaat op in rook wanneer ze worden vergezeld door Molly's nieuwe vriendje en haar flamboyante moeder. Tel daar nog enkele onvoorziene gasten bij op, waaronder Molly's ex-vriend en een drietal Fairy Gay Mothers, en je weet dat het een zeer onrustig avondje gaat worden.

Uncle Frank (2020)
Regie: Alan Ball | Cast: Paul Bettany, Sophia Lillis, Peter Macdissi| Releasedatum: 25 november
In 1973 nemen Frank Bledsoe en zijn achttienjarige nichtje Beth een auto om van Manhattan naar Creekville te rijden. Daar wordt de patriarch van de familie begraven. Geheel onverwacht worden ze vergezeld door de geliefde van Frank, Walid.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Creepy. The Invisible Man en Lighthouse stonden op mijn aankooplijstje. Staan ze hier gewoon in 1 keer op dezelfde datum op Prime en vlak onder elkaar.

Renegade

Avatar

Met ideal gelijk prime genomen. Naast Netflix. Dus heb wat om.naar uit te kijken nu ik toch thuis ben

Rohieth

Avatar

Bij Amazon Prime is er nog steeds alleen de optie om account aan te maken met credit card. Of ligt dat aan mij?

Maac

Avatar

Goede toevoegingen!

Hyenas

Avatar

Kijk dit zijn top toevoegingen! Looking at you Netflix.

@Rohieth; Kan nu ook met IDeal. Probeer het eens met een andere browser of direct via Prime (dus niet via Google naar Prime).

ajleppink

Avatar

Via Amazon website kun je anders betalen.

Overlord

Avatar

Cool, The Invisible man en Jojo Rabbit wilde ik zeker nog kijken.
Wederom goede aanvullingen bij Prime, het vergelijk met Disney is wel heel groot. Veel meer aanbod en aanvullingen en je betaald er ook nog eens minder voor.

David Mills

Avatar

Prime is al maanden goed bezig, qua films beter dan Netflix

Appie Asbak

Avatar

Ben nog steeds blij met Prime! Picard is van topkwaliteit! Disney zet ik weer aan met the Mandalorian.

Master Of Films

Avatar

Hyenas "Kijk dit zijn top toevoegingen! Looking at you Netflix."
Persoonlijk vind ik Prime & Netflix gelijkwaardig. Er komen een aantal mooie Netflix originals van Fincher en Clooney eraan...ok ok in december pas Smiley face

GreenHornet

Avatar

Prime is een mooie toevoeging naast Netflix. Ik kan het iedereen aanraden.

Maac

Avatar

Ik snap de sneren naar Netflix ook niet eerlijk gezegd. Netflix heeft een hartstikke mooi assortiment.

Master Of Films

Avatar

Als ik zo vrij mag zijn om Hyenas te mogen verbeteren. Smiley face
Positief bedoeld hoor, voor gluiperige muizenvallen moet iedereen bij afdeling Pascal08 wezen. Smiley face

Hyenas "Kijk dit zijn top toevoegingen! Looking at you Disney."
Smiley face

Monojaxx

Avatar

Greenland is verassend! Ik dacht dat deze eerst nog in de bios moest verschijnen? Erg blij met Prime, wel veel B-films, maar ertussen staan weer vaak nieuwere 3th party films dan Netflix. En dat voor zo'n lage prijs! Wat Goeeeehd....

Sunspot

Avatar

GA het nemen, vernam deze week dat ze eindelijk IDEAL hebben!

Maar heb al Netflix, maar ga het doen, 3 euro, even testen.

Verwacht dat het uiteraard steeds duurder zal worden, maar goed, voor nu 3 euro Smiley face

Laurens1973

Avatar

Echt flink wat goede films die ik van plan was aan te schaffen via itunes. Amazon Prima Video vind ik op dit moment de betere streamingsdienst. Zowiezo de goedkoopste met goede series (The Boys, The Good Wife) en films. Ben er al weken van aan het genieten.
Disney+ heb ik alleen voor The Mandalorian. En Netflix voor The Crown, en Stranger Things.

Thiver

Avatar

David Mills "Prime is al maanden goed bezig, qua films beter dan Netflix"

Hoho, rustig aan. De films van Amazon zijn prima, die van Netflix kneitergoed. Smiley face

Hyenas

Avatar

@Mof; jij mag dat uiteraard Smiley face. Ze zijn in mijn ogen ook gelijkwaardig behalve op het gebied van Originals. Daar steekt Amazon met kop en schouders boven Netflix uit op het gebied van kwaliteit.

@Maac; Ik heb zelf Netflix en ben er blij meer hoor. Het was meer een sarcastische opmerking richting de zoveelste FT post met de "topfilms" die altijd worden toegevoegd aan Netflix.

neo123

Avatar

Aanbod Prime is idd erg goed alleen de app is erg matig. Er zit bij mij ook wat milliseconden vertraging in de audio waardoor het net niet helemaal in sync loopt. Kan daar helaas weinig aan veranderen maar hinderlijk is het wel. Daarnaast onthoudt tie met series ook niet goed waar je gebleven bent. Als app is netflix en disney + dus velen malen sterker.

Filmfan2

Avatar

Met Netflix ben ik klaar, Amazon steekt er ver bovenuit!

Maac

Avatar

@Hyenas
No worries, ik ben het ook niet altijd eens met wat hier verkondigd wordt als topfilms.

Maar vind je de kwaliteit van originals bij Prime echt beter? Ik kan me er van de recentere releases van series wel iets bij voorstellen (waarbij Netflix in de afgelopen 2 jaar bijna alleen maar rommel heeft uitgebracht en Prime juist is gestegen in kwaliteit), maar als je kijkt naar het volledige repertoire lijkt me dat een vrij bold statement.
Ik wil bijna aannemen dat het niet over de original films gaat, want hoewel Netflix niet uitzonderlijk veel pareltjes uitbrengt, zie ik er bij Prime absoluut niet meer. Kan ook smaak zijn natuurlijk.

bestmovieman86

Avatar

@neo123, op mijn smart tv app staat er een rij met volgende serie kijken, dat is bij mij de kijk geschiedenis en kan ik in mijn geval meteen door met 24

Master Of Films

Avatar

Hyenas "@Mof; jij mag dat uiteraard Smiley face "

Nice. Smiley face
Heerlijk die privileges van een Elite Member Smiley face Smiley face

Hyenas "Ze zijn in mijn ogen ook gelijkwaardig behalve op het gebied van Originals."
I get it. Tegenover een Scorsese, Fincher, Sorkin, Cuarón Netflix orginal movie, heb je een Bayhem's 6 Underground of een tegenvallende Berg's Spenser Confidential.
Niks mis mee met Bayhem actiefilm, maar 6 Underground is niet bepaald The Rock of de eerste Bad Boys. Komende tijd worden we weer doodgegooid met kerstfilms op Netflix. Don't get me wrong daar zitten wel leuke bij zoals The Christmas Chronicles en Klaus. Maar vrouwe Master of Films moet per se ook kerstmeuk als Christmas Prince 1,2,3,4,5 en deel 6 gaan kijken *ugh*.
Kortom het aanbod van Netflix Orginals kan behoorlijk variëren en hiermee fluctueren. Maar dat geeft niet. Zowel bij Amazon en Netflix is er voor iedereen wat wils. Hiermee zijn ze gelijkwaardig. Smiley face

Kwa kneitergoede films van Amazon Original movies heb ik niet veel gezien, maar Manchester by the Sea, The Big Sick & The Vast of Night schieten mij te binnen. Amazon Originals, vind ik, behoorlijk sterk in TV series. Waarschijnlijk doel je daar meer op.

NieuwsFilm

meest populair