3 wel heel slechte momenten uit Marvel-films!

Deze momenten uit het Marvel Cinematic Universe wil je vergeten.

Het Marvel Cinematic Universe is geliefd en de 23 films in de filmreeks leverden gemiddeld bijna 1 miljard op en dat bewijst dat de franchise nog lang niet is uitgespeeld. Maar niet alles is even goed in die 23 films. Hieronder drie momenten uit het MCU die je eigenlijk zou willen vergeten.

Black Panther (2018)

Regie: Ryan Coogler | Scène: Het gevecht in de vibraniummijn

Uiteraard barsten de superheldenfilms van Marvel van computeranimaties, maar het eindgevecht tussen Black Panther en Killmonger in Black Panther was meer een tekenfilm of een tussenfilmpje uit een game dan een live action-superheldenclash. Veel fans waren dan ook vooral door dit moment in deze solofilm rond Chadwick Bosemans Marvel-held niet te spreken.



Avengers: Endgame (2019)

Regie: Anthony Russo, Joe Russo | Scène: Introductie van Professor Hulk

Welke fan schrok zich niet rot toen Professor Hulk opdook in Avengers: Endgame. Weinig mensen hadden verwacht dat we de Hulk zouden zien met een bril. Toch gebeurde dit en de eerste scène met het personage van Mark Ruffalo probeerde zijn bestaan grappig te brengen. Dit lukt niet echt en de complete was eigenlijk overbodig. De introductie had heel wat sterker gekund.



Captain Marvel (2019)

Regie: Anna Boden, Ryan Fleck | Scène: De oorsprong van het ontbrekende oog van Fury

Al jaren was het gissen naar hoe de MCU-Nick Fury van Samuel L. Jackson zijn oog verloor. In Captain Marvel van verleden jaar werd dit duidelijk. Het had alles te maken met de uithaal van de buitenaardse kat Goose. Op zich had dit nog best gekund, maar in Captain America: The Winter Soldier zei Fury er nog het volgende over: "De laatste keer dat ik iemand vertrouwde, kostte het me mijn oog.".



NieuwsFilm

meest populair