3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marielle Heller | Cast: Tom Hanks, Matthew Rhys, Chris Cooper, e.a.
Fred Rogers is de gevierde presentator van bekend kinderprogramma. De altijd sceptische, wantrouwige journalist Lloyd Vogel krijgt de opdracht om een profiel te schrijven over de goedgehumeurde televisielegende. Vogel begint flinke tegenzin aan zijn interviewreeks met Rogers, maar raakt steeds meer onder de indruk van diens vriendelijkheid. De ontmoeting met Rogers weet zijn kijk op het leven te veranderen.


Lees ook:



The Woman in Black (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Watkins | Cast: Daniel Radcliffe, Sophie Stuckey, Mischa Handle, e.a.
Weduwnaar Arthur Kipps, een jonge advocaat, moet om zijn baan en relatie met zijn zoontje te redden afreizen naar een afgelegen landhuis om het testament van een overleden bewoner op te stellen. Daar wordt hij echter geconfronteerd met een kwaadaardige geest in de vorm van een in zwart geklede vrouw, die in het nabijgelegen dorp een hoop dood en verderf lijkt te zaaien.

All the Money in the World (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer, e.a.
John Paul Getty bouwde een ongekend vermogen op door te investeren in olie. Maar ondanks al zijn miljarden, leeft hij erg zuinig. Wanneer zijn zestienjarige kleinzoon wordt ontvoerd in Rome, weigert hij het geëiste losgeld te betalen. Gail Harris, de hulpeloze moeder van de gekidnapte tiener, schakelt daarom een voormalig CIA-agent in om haar schoonvader op andere gedachten te brengen en haar zoon te bevrijden.

NieuwsFilm

meest populair