Hoeveel voegen de heropnames toe aan 'Zack Snyder's Justice League'?

Hoeveel voegen de heropnames toe aan 'Zack Snyder's Justice League'?

Het is veel minder dan je zou denken.

Er wordt volop gespeculeerd over Zack Snyders Justice League. De film wordt als een vier uur durende miniserie op HBO Max gezet. En op dit moment vinden er heropnames plaats.

Snyder sprak met YouTube-host Grace Randolph over zijn plannen voor de film. Ook onthulde hij hoeveel tijd de heropnames in beslag gaan nemen. En dat blijkt eigenlijk helemaal niet lang te zijn. Dat terwijl we heel veel verhalen horen over bijvoorbeeld Joker en Deathstroke die terugkeren voor de film.

Vier minuten maar!?
Snyder vertelde dat het niet veel wordt. "Uiteindelijk is het denk ik vier of vijf minuten aan aanvullend materiaal," aldus de regisseur. "Op de vier uur die Justice League duurt, zijn het misschien vier minuten."

De regisseur mag met deze filmversie het verhaal dat hij begon met Man of Steel afronden. Dat betekent dus ook dat we een heel andere Superman gaan zien, nadat hij dood ging in Batman v Superman: Dawn of Justice. "Ik hou van het idee dat Superman qua karakter op een reis gaat. Ik hou ervan dat hij zijn moraliteit moet zien te matchen met zijn plek op Aarde, zijn liefde voor Lois en hoe hij invloed heeft op de mensheid."

NieuwsFilm

meest populair