Celebrity

Lily Collins in opvallend kort jurkje op Insta-foto

De actrice uit onder meer Mank en Emily in Paris ziet er prachtig uit.

door FilmTotaal om 10:26 in Celebrity
Actrice Lily Collins werkt flink aan haar carrière. Zo zien we haar op dit moment in de Netflix-serie Emily in Paris en had ze al rollen in grotere films als Mirror Mirror (2012), The Mortal Instruments: City of Bones (2013), Okja (2017) en Tolkien die verleden jaar verscheen.

Misschien wel haar grootste rol heeft ze in de nieuwste film van David Fincher. In Mank speelt ze Rita Alexander en is ze te zien naast grote namen als Gary Oldman, Amanda Seyfried en Charles Dance.

Op Instagram in opvallend kort jurkje
"We geven alles wat we hebben voor onze Mank-persdag. Zelfs al was het maar voor camera's..." aldus Lily die er stralend uitziet in een toch zeer opvallend en kort jurk die ook best doorschijnend oogt. En vergeet de zwarte leren laarzen van een halve meter niet!


Zien hoe de 31 jarige Lily eruit ziet in haar jurkje? Check de foto op haar Instagram-pagina!

Als we een blik werpen op haar IMDb-pagina dat zien we dat Lily komende jaren te zien zal zijn in het misdaaddrama Gilded Rage met Bill Skarsgård en Christoph Waltz. Andere rollen heeft ze in het drama Halo of Stars van Anthony Lucero en de thriller Titan van Austin Bunn.

NieuwsFilm

meest populair