'Zack Snyder's Justice League' naast HBO Max toch ook in de bioscoop?

'Zack Snyder's Justice League' naast HBO Max toch ook in de bioscoop?

De regisseur zelf vindt van wel...

Nadat we vorig jaar werden gebombardeerd tot MarvelTotaal (dankzij Avengers: Endgame), heten we jullie de komende tijd welkom op DCTotaal, omdat waarschijnlijk 70% van het nieuws gedomineerd gaat worden door Zack Snyder's Justice League.

Vooralsnog is het de bedoeling dat deze versie ergens volgend jaar als vierdelige miniserie op HBO Max zijn debuut maakt. Snyder heeft nu echter ook zijn hoop uitgesproken op alsnog een theatrale run:

"Ik hou van de film en ervaring op een groot scherm. Ik kan helaas niks garanderen, want ik ga niet over de distributierechten. Dat moet de studio onderling met de streamingdienst regelen, deals sluiten en doorverkopen. Maar met een beetje geluk (op plaatsen waar HBO Max bijvoorbeeld niet bestaat) kunnen we wellicht een paar IMAX-schermen meepakken".

De toekomst
Hopen is natuurlijk altijd goed, vooral als de bioscopen straks weer langzaam op de been zijn geraakt na de coronapandemie (waarvan de impact inmiddels grotere schade veroorzaakt dan het virus zelf).

De bal blijft liggen bij Warner Bros. maar het is niet ondenkbaar dat die bij eventueel succes een vervolg op het witte doek zullen overwegen.

De titel is zeker een potentiële blockbuster om het publiek weer naar de zalen te trekken. En die gaan er dan écht wel 4 uur lang voor zitten.

NieuwsFilm

meest populair