Sylvester Stallone: "Rambo 6 wordt een prequel op streaming of komt er helemaal niet"

Sylvester Stallone: "Rambo 6 wordt een prequel op streaming of komt er helemaal niet"

Sly heeft na lang speculeren zijn keuze gemaakt...

Ondanks de titel Last Blood (2019) gaf vertolker Sylvester Stallone al vrij snel aan dat we waarschijnlijk nog steeds niet het laatste hebben gezien van 'zijn' iconische personage John Rambo. Zowel een sequel als een prequel zouden op zijn verlanglijstje staan.

Op een INSTAGRAM-post waarin Stallone zijn dankbaarheid uitsprak dat hij deel mag uitmaken van James Gunn's The Suicide Squad, liet een fan de vraag vallen hoe het zat met een eventuele Rambo 6. Zoals altijd reageerde Stallone en lijkt daarmee iets definitief te maken:

Bekijk de afbeelding
Sly maakt stiekem het liefste graag een prequel die in het verleden van de veteraan duikt en laat zien wie hij was voordat Vietnam van hem de brute oorlogsmachine maakte zoals we die nu kennen: Ik heb vaker nagedacht over Rambo als hij 16 of 17 jaar is, de beste persoon die je tegen kon komen. Aanvoerder van het team; het populairste kind op school, een superatleet. Vóór de oorlog zag je in hem de ideale vent".

Streaming
Een prequel geeft enorme uitdagingen voor een aantal serieuze de-aging effecten bij Stallone of hij moet een jongere acteur willen casten. In ieder geval wordt duidelijk dat een direct vervolg er niet meer in zit.

Of dit betekent dat er ook al gesprekken zijn geweest, wordt niet duidelijk, maar met de huidige zaken omtrent bioscopen en corona, klinkt streaming op de korte termijn inderdaad als de meest logische optie.

NieuwsFilm

meest populair