Live-action Cruella, Pinocchio én Peter Pan & Wendy ook alleen op Disney+?

Live-action Cruella, Pinocchio én Peter Pan & Wendy ook alleen op Disney+?

De kans lijkt groot dat ook deze blockbusters niet in de bioscopen te zien zullen zijn.

Vandaag de dag brengt bijna geen enkele grote studio films uit in de bioscoop i.v.m. de coronacrisis. Denk bijvoorbeeld maar een Disney, die onder meer Mulan en Soul exclusief op hun streamingdienst uitbrengen. Nu zou het wel eens kunnen dat de nieuwe Disney films ook direct op Disney+ verschijnen.

Het gaat hier om meerdere live-action versies, zoals Cruella van regisseur Craig Gillespie (o.a. bekend van I, Tonya) waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor Emma Stone, Emma Thompson en Paul Walter Hauser, maar ook Pinocchio van Robert Zemeckis (Back to the Future) met Tom Hanks én Peter Pan & Wendy van David Lowery (Pete's Dragon) met o.a. Jude Law.

Extra betalen?
Het is voorlopig nog onduidelijk of deze 3 films in het Disney+ abonnement zouden inbegrepen zijn, of dat abonnees extra moeten betalen. Een besluit is nog niet genomen, maar Disney zou in elk geval rekening willen houden met alle opties, al helemaal nu de toekomst van de bioscoopsector onzeker is en de focus van het bedrijf (op z'n minst voorlopig) op Disney+ ligt. Heel gek is dit niet, aangezien de streamingdienst de laatste maanden miljoenen extra abonnees wist aan te trekken.

NieuwsFilm

meest populair