Algemeen

Live-action Cruella, Pinocchio én Peter Pan & Wendy ook alleen op Disney+?

De kans lijkt groot dat ook deze blockbusters niet in de bioscopen te zien zullen zijn.

door Wouter Drummen om 14:04 in Algemeen
Vandaag de dag brengt bijna geen enkele grote studio films uit in de bioscoop i.v.m. de coronacrisis. Denk bijvoorbeeld maar een Disney, die onder meer Mulan en Soul exclusief op hun streamingdienst uitbrengen. Nu zou het wel eens kunnen dat de nieuwe Disney films ook direct op Disney+ verschijnen.

Het gaat hier om meerdere live-action versies, zoals Cruella van regisseur Craig Gillespie (o.a. bekend van I, Tonya) waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor Emma Stone, Emma Thompson en Paul Walter Hauser, maar ook Pinocchio van Robert Zemeckis (Back to the Future) met Tom Hanks én Peter Pan & Wendy van David Lowery (Pete's Dragon) met o.a. Jude Law.

Extra betalen?
Het is voorlopig nog onduidelijk of deze 3 films in het Disney+ abonnement zouden inbegrepen zijn, of dat abonnees extra moeten betalen. Een besluit is nog niet genomen, maar Disney zou in elk geval rekening willen houden met alle opties, al helemaal nu de toekomst van de bioscoopsector onzeker is en de focus van het bedrijf (op z'n minst voorlopig) op Disney+ ligt. Heel gek is dit niet, aangezien de streamingdienst de laatste maanden miljoenen extra abonnees wist aan te trekken.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Is er al een onderzoek geweest naar hoeveel mensen na de release van Mulan nog steeds een abonnement hebben lopen ?
In mijn omgeving heeft vrijwel iedereen Netflix, maar niemand heeft Disney+. En als ze het hebben , doen ze dat voor 1 tot 2 maanden.

Ruud1975

Avatar

@Overlord ik denk dat je dat pas halverwege december ,of zelfs januari kan zeggen,gezien de film begin december ¨gratis¨ te zien is voor iedereen.Ik heb heb dan weer juist mensen in mijn omgeving,die juist wel allemaal Disney+,en Netflix hebben,en Prime hoor ik nu ook steeds meer nu dat met ideal te betalen is.

baron nostalgia

Avatar

Nah ik wil ze liever in de bioscoop kijken

ajleppink

Avatar

Ik heb disney en prime video. Natuurlijk speelt corona een rol nu veel producties stil zijn gelegd maar disney komt zeker terug. Prime bevalt mij echt goed en dat met zo'n prijs.

NieuwsFilm

meest populair