Geruchtenmolen: HBO Max wil Batman/Superman-film met Henry Cavill en Robert Pattinson

Geruchtenmolen: HBO Max wil Batman/Superman-film met Henry Cavill en Robert Pattinson

De twee zijn nog niet samen in beeld geweest.

Batman en Superman zijn bepaald geen vreemden voor elkaar. In de DC Comics namen de twee het zo nu en dan tegen elkaar op, en regelmatig werkten ze samen. Maar een clash tussen de twee liet lang op zich wachten in de bioscoop: pas met Batman v Superman: Dawn of Justice was dat het geval. Bijzonder was dat sowieso: het was voor het eerst dat de twee samen in één film te zien waren.

Eerder deed Warner Bros. twee pogingen om de twee iconische DC-helden samen in beeld te brengen. Maar die mislukten, tot Zack Snyder het mocht proberen. Zijn Batman v Superman was duister, maar leidde direct tot Justice League waarin de twee het samen op mochten nemen tegen een intergalactische bedreiging.

Nog eens samen
Volgens lekker Mikey Sutton zijn de twee straks weer samen te zien. Henry Cavills Superman zou in een nieuw te maken film voor streamingdienst HBO Max de samenwerking aangaan met de Batman van Robert Pattinson. Die hebben we nog niet eerder gezien en debuteert als het meezit volgend jaar in de bioscoop.

De film zou onderdeel worden van de Justice League-trilogie, wat nog een best interessant idee is, maar niet in lijn met wat Zack Snyder verteld heeft. Volgens de regisseur is zijn Justice League, dat op HBO Max zal verschijnen, het einde van de weg voor Superman en Batman zoals hij ze neergezet heeft. Helemaal klopt dat ook weer niet, want in The Flash keert in elk geval Ben Afflecks Batman terug, maar onzeker is de toekomst wel.

NieuwsFilm

meest populair