Celebrity

Bo Maerten gooit boobies in de strijd op Insta-foto

De Nederlandse actrice op opvallende foto.

door FilmTotaal om 08:55 in Celebrity
De Nederlandse actrice Bo Maerten kennen de meeste mensen uit heel wat Nederlandse televisieseries, zoals Feuten, Celblok H, Flikken Maastricht en op dit moment Goede tijden, slechte tijden. Daarin speelt ze het personage Amelie Hendrix.

Maar ze is ook regelmatig in Nederlandse films te zien. Zo zagen we haar verleden jaar in F*ck de Liefde en in 2017 als zichzelf in Ron Goossens, Low Budget Stuntman. Andere rollen had ze in Mannenharten 2, Wolf en Timboektoe.

Actief op Instagram!
Ook op Instagram zien we Bo regelmatig voorbijkomen. In haar meest recente post plaatst ze een foto die genomen is voor één of ander modemerk. "boobies out voor 🧡lovelylane.nl door @irisdorine 📸 ," schrijft ze erbij. Opvallend is dat dit niet bij iedereen in de smaak valt. "maar kan je ook gewoon dit niet doen??????? 😩😩😍," schrijft actrice Stephanie van Eer.


Zien hoe de 28 jarige Bo Maerten eruit ziet met haar 'boobies'? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Als we kijken op de IMDb-pagina van Bo, dan zien we dat ze in 2021 te zien zal zijn in de Nederlandse romantische film Zwanger & Co, waarin ook Lieke van Lexmond en Thom Hoffman te zien zullen zijn.

NieuwsFilm

meest populair