Algemeen

Hoe deze acteur de 'Man of Steel'-hoofdrol verloor aan Henry Cavill

Joe Manganiello had een andere verplichting.

door Bram de Groot om 07:58 in Algemeen
Acteur Joe Manganiello heeft zijn faam te danken aan de HBO-vampierserie True Blood. De show kostte hem echter ook de hoofdrol in de superheldenfilm Man of Steel. Het was Henry Cavill die uiteindelijk de rol kreeg.

Manganiello was een, zo niet belangrijkste kandidaat voor de rol van Superman in de film van Zack Snyder. Maar dat ging dus niet door. "Ik hou er niet van om stil te staan bij dingen die niet zijn gebeurd," zei de acteur tijdens een podcast. "Wat kun je doen? Ik had voor 6 jaar getekend bij een tv-show... Dat was mijn werk."

Toen maar Deathstroke
Later trok Snyder de acteur toch aan. Dit keer voor de rol van Slade Wilson / Deathstroke die hij speelde in een korte scène in Justice League en waarvan we meer krijgen te zien in Zack Snyder's Justice League.

Oorspronkelijk zou hij ook nog te zien zijn in de Batman-film van Ben Affleck, maar die film werd gecanceld. Maar er komt mogelijk meer rond het personage. "Er zijn echt coole en leuke dingen onderweg," zei Snyder over de plannen van Snyder na de nieuwe Justice League.


Snyders Zack Snyder's Justice League staat gepland voor de zomer van 2021.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair