Video

Trailer voor psycho-thriller 'Wander': Eindelijk de comeback van Aaron Eckhart?

Hij schittert naast onder andere Heather Graham en Tommy Lee Jones...

door Arjen Rooseboom om 15:44 in Video
Na zijn vertolking van Harvey Dent a.k.a. schurk Two-Face in The Dark Knight (2008), bleven verdere succesvolle titels uit voor acteur Aaron Eckhart waardoor diens rijzende ster in rap tempo afnam.

Maar met de hoofdrol in zijn nieuwste film Wander, die vanaf vandaag in de Amerikaanse bioscopen te zien is (en voor ons op streaming), lijkt hij weer een memorabele performance neer te zetten. Bekijk de trailer:


Synopsis
Arthur Bretnik (Eckhart) is een mentaal onstabiele complottheoreticus en privé-detective met een traumatisch verleden. Nadat hij is ingehuurd om een moordzaak te onderzoeken en op te lossen in het kleine stadje Wander, wordt hij ondergedompeld in een wereld van leugens en bedrog.

Hij raakt steeds meer paranoïde, omdat hij al snel vermoedt dat de moord deel uitmaakt van dezelfde 'samenzwering' die ooit de dood van zijn dochter veroorzaakte. Terwijl hij feiten van fictie probeert te scheiden, vraagt Arthur zich af of hij niet een pion is in een veel groter spel.

Naast Eckhart zijn de bekendste namen in de cast van Heather Graham (Austin Powers in The Spy Who Shagged Me, From Hell, The Hangover) en Tommy Lee Jones (The Fugitive, Men In Black, No Country For Old Man).1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guido96

Avatar

Gezien deze tijd geen handig script.

NieuwsFilm

meest populair