Poll

POLL: Zou jij nu HBO Max nemen voor die 17 grote films?

Met maar liefst 17 grote films hebben ze wel een unieke koopreden.

door Bram de Groot om 19:54 in Poll
Voorlopig is Nederland nog niet de doelgroep van de streamingdienst HBO Max, aangezien we waarschijnlijk pas in de tweede helft van 2021 een abonnement kunnen afsluiten op de streamingdienst. Met het nieuws rond de 2021-plannen met die dienst is dat misschien best wel balen.

In 2021 zal Warner Bros. maar liefst 17 grote bioscoopfilms gelijk op HBO Max zetten, zonder bijbetaling bovenop de abonnementskosten. En dat is voor een streamingdienst toch best een gave ontwikkeling.

Zou jij nu HBO Max nemen?
De vraag is nu of jij HBO Max zou nemen indien de streamingdienst al in Nederland beschikbaar zou zijn. Je krijgt dan Godzilla vs. Kong, Mortal Kombat, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, The Suicide Squad, Dune en The Matrix 4 en nog eens elf films in 2021. Dit uiteraard naast de andere (originele) content.

Overigens gaat HBO Max waarschijnlijk wel erg prijzig worden. In de States kost de dienst 14,99 dollar per maand en het is niet ondenkbaar dat in Nederland dan 15 euro per maand wordt gevraagd.27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Af en toe een maandje abbonement nemen maar de prijs vind ik te hoog om continue aan te houden zeker met de concurrentie van alle andere streamingsdiensten. Het zal in de toekomst voordurend switchen worden. Ik heb voor feestmaand december bijvoorbeeld 1 maand Disney afgesloten, ff alles inhalen en in januari weer opzeggen.

Master Of Films

Avatar

Ik zou een abonnement op HBO Max willen nemen, want dat is positief voor de bioscopen.

Sietzet

Avatar

Dat wilde ik al toen het werd aangekondigd. Niet nu ineens. Zie het alleen somber in met Ziggo

milo007

Avatar

Ik zou de gratis maand zeer goed kunnen gebruiken, das zelfs nog een understatement.

Mav Damian

Avatar

Er is maar 1 film van de 17 waar ik intresse in heb. Ik denk dat ik in die tijd ook mooi in de bioscoop kan bewonderen. Dus nee HBO MAX is voorlopig niet de moeite om aan te nemen.

Tommert

Avatar

Zodra alle films erop staan die ik Wil zien erop staan neem ik hen zo’n gratis proefperiode (als ze dat hebben). Dan kijk ik de films die ik wil zien en klaar.

Hyenas

Avatar

Ik zou het nu al nemen. Alle HBO en WB content is dat al voor mij waard. Jammer dat het zo lang duurt voordat het in NL komt.

Fluffer

Avatar

Net zoals met alle huidige en toekomstige streamingdiensten zou ik tijdelijk betalen ervoor en dan opzeggen .
Geen enkele streamingdienst heeft alle films die je wil zien en je kan je moeilijk op alles abonneren .

Goku32

Avatar

Sick, ik zou dat nooit doen. Het komt vanzelf op nedflix

Maac

Avatar

Als ik in totaal €100,- moet betalen aan abonnementskosten en daarmee toegang heb tot alle content is dat wat mij betreft nog steeds een koopje. Hoeveel makkelijk dan een keuzemenu wil je het hebben? Ik wed dat ik één van de weinigen hier zal zijn die niet betaalt voor standaard televisiezenders. Er zijn mensen die meerdere tientjes betalen om toegang te krijgen tot RTL Boulevard en First Dates en dan klagen over een paar euro per maand voor HBO of Netflix.
Diezelfde pinnige zeikerds betalen zich tevens scheel aan bioscoopbezoeken en fysieke schijfjes, want dat is wat filmliefhebbers doen.
Ik consumeer meer content voor minder geld en houd geld over voor een in-house cinema. Sorry, maar dan ben ik liever geen filmliefhebber.

horizon

Avatar

Voor 15 euro 1 maand lid, alle films kijken. Afmelden. Klaar.

Decepticon

Avatar

Nee, ik zou HBO niet nemen voor die 17 grote nieuwe films, die wil ik in de bios zien.
Ik zou het wel nemen voor Snyder's Justice League en andere content.
€15 is een normale prijs. Ze kunnen veel bieden en dat betaalde je ook al voor de 3 HBO zenders via ziggo.

Ray1976

Avatar

100% alles van DC er op van batman 89 tm dark knight en animated series van harley en batman Laat staan snyder cut ☆☆☆☆☆

Taurus79

Avatar

Nee, Ik heb Netflix, Prime video en Disney+. Ga er niet nog een bijnemen. De hele streaming markt is zo versnipperd. Films die ik wil zien die niet op Netflix, Prime video of Disney+ staan haal ik wel via een andere weg binnen

Joost van den Heuvel

Avatar

De enige die ik wil zien is Dune en eventueel The Matrix 4 (omdat ik de eerste delen zoveel keer gezien heb en op dvd en bluray heb), dus... nee. Die films kijk ik liever in de bioscoop en als ze me goed bevallen, koop ik ze wel op bluray.

kokosnoot

Avatar

Ik mis de optie...Misschien!!

Sietzet

Avatar

Iedereen weet toch wel dat HBO max meer is dan 17 films, toch??
Alle HBO series, original films, cartoon network en nog veel en veel meer content en ja, nu dus ook de nieuwste films.
Alleen de HBO series zijn al die 15euro in de maand waard.

Oh, en die ene die riep: komt vanzelf op nedflix... Uhm, nee

kokosnoot

Avatar

Sietzet, kun je een aantal series noemen. Heb daar echt geen idee bij, bij HBO.

Lord Bono

Avatar

@Gokuu32, deze films komen dus nooit meer op Netflix..

David Mills

Avatar

@ kokosnoot... Game of thrones, True detective, Chernobyl, The Outsider, The newsroom, The Sopranos, The undoing, The night of, Mr Mercedes, Band of brothers, Westworld, Vikings, The Handmaid’s tale etc etc

Marconobi

Avatar

@Tommert

Dat zal helaas niet gaan omdat de films maar 1 maand op HBO beschikbaar blijven.

Sunspot

Avatar

Nee, beetje duur, maar niet dat. Heb nu genoeg aan Amazon Prime!

Netflix zelfs opgezegd, waarom zou ik 2 tegelijkertijd hebben.

Ben nog wel even zoet met Amazon Prime, vet leuke originals waar ik mee ben begonnen, The Terror en The Boys.

En genoeg ander content.

En leuke is dat Married With Children er ook op staat :D. Heb de dvd's allemaal, maar is leuk dat het ook op Prime staat.

Sunspot

Avatar

Moet het wel nemen eigenlijk, maar dan voor 2 maanden of zo, de films kijken die ik wil, zitten namelijk nogal wat titels bij die ik gewoon moet zien!

Maar dan ook weer even over.

Sunspot

Avatar

@MAAC

Ja, maar een bioscoopuitje is totaal anders dan thuis kijken iets, is gelijk een uitje dus.

En als je dvd/bluray koopt, dan is het vaak omdat je het in huis wilt hebben, of zijn mensen zonder streamingdienst, die kopen dan alleen wat ze willen zien, is genoeg vaak voor dat soort mensen.

En kom op, waarom zou je zoveel tientjes betalen elke maand aan meerdere diensten als je toch niet alles kan kijken, gewoon te veel aanbod.

DAarom, gweoon wisselen tussen diensten Smiley face.

Als dat in toekomst niet meer mogelijk zou zijn, dan gaan mensen dik kiezen tussen series, stel dat je een jaar lang moet zitten met...

Maar zie da tniet gebeuren zomaar.

Sowieso, genoeg andere lasten in het leven, abbo's .

Zelfs wanneer je veel verdient, waarom zou je al die diensten tegelijkertijd nemen, alleen al het gevoel dat je betaalt voor diensten die je niet of nauwelijks gebruikt, weggegooid geld!

NieuwsFilm

meest populair